Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Capul de afiş al etapei Voleibalistele de la CS Medgidia întâlnesc CSM Târgovişte, campioana României

ro

18 Oct, 2021 00:00 1964 Marime text

 
  • Ambele formaţii vin după victorii în runda inaugurală, contra unor nou promovate.
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia susţine luni, 17 octombrie, meciul din etapa a doua a Diviziei A1, jucând în deplasare contra campioanei en-titre, CSM Târgovişte.
 
Partida începe la ora 17.00 şi este transmisă în direct de TVR3. În campionatul trecut, CS Medgidia a realizat cea mai importantă performanță din istoria clubului, clasarea pe locul patru și calificarea în cupele europene. Ambele formaţii vin după victorii în runda inaugurală, contra unor nou promovate. CS Medgidia (antrenori, Florin Voinea şi Radu Began) a dispus pe teren propriu de SCM U Craiova, cu scorul de 3-0 (25-23, 25-14, 25-20), în timp ce echipa din Târgovişte a întâlnit în deplasare ACS Volei Cristina Pîrv Turda, de care a trecut tot în număr nimim de seturi, 3-0 (25-17, 25-17, 25-14).
    
„Meciul se anunță un adevărat duel în Divizia A1 de volei feminin. Fetele sunt decise să lupte la fileu pentru fiecare punct cu formația târgovișteană, care are în acest sezon o echipă formată predominant din jucătoare straniere. Adversarele vin și ele după o victorie, exact ca noi, în prima etapă, cu nou promovata ACS Volei Turda. Poate Medgidia să învingă campioana cu o echipă formată numai din jucătoare autohtone? Puterea, curajul, dorința și o apărare de fier pot fi cu siguranță egale cu o victorie răsunătoare. Mult succes, fetelor!“, este mesajul CS Medgidia.

CSM Târgovişte joacă unul dintre cele mai importante meciuri din prima parte a sezonului Diviziei A1. Partida este capul de afiș al rundei cu numărul 2 din primul eșalon al voleiului feminin românesc“, se arată şi pe pagina de Facebook a gazdelor de luni. În etapa a treia, CS Medgidia întâlneşte acasă CSM Volei Alba Blaj, deţinătoarea Cupei României.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CS Medgidia)

 
Citeşte şi:

Debut de sezon cu victorie pentru voleibalistele de la CS Medgidia (galerie foto)
 
Volei
CS Medgidia, singura echipă din Divizia A1 care demarează campionatul numai cu jucătoare din România în lot (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii