Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Când va debuta Simona Halep la Rogers Cup. Horia Tecău, în finală la Washington

ro

03 Aug, 2019 13:13 1912 Marime text
Primul turneu la care va participa campioana constănțeană Simona Halep după triumful de la Wimbledon este Rogers Cup de la Toronto (Canada).

Sprotiva aflată pe locul 4 în clasamentul mondial a ajuns în Canada și va debuta în competiție miercuri, în turul doi, contra Kristinei Mladenovic (Franța, 49 WTA) sau a unei jucătoare venite din calificări.

Simona este deținătoarea trofeului la Rogers Cup. Dacă va trece de primul meci în competiție, constănțeanca ar putea avea în continuare următoarele adversare, în cazul victoriilor meci de meci: în optimi - Madison Keys (17 WTA) sau Donna Vekic (24 WTA); în sferturi - Sloane Stephens (8 WTA), Caroline Garcia (22 WTA) sau Aryna Sabalenka (9 WTA); în semifinale - Naomi Osaka (2 WTA), Serena Williams (10 WTA) sau Caroline Wozniacki (18 WTA); în finală - Ashleigh Barty (1 WTA), Karolina Pliskova (3 WTA) sau Kiki Bertens (5 WTA).

Un alt campion din Constanța, Horia Tecău, evoluează în această perioadă, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, în proba de dublu masculin de la Washington.

Cei doi s-au calificat în semifinale, după ce au dispus în sferturi de frații americani  Bob şi Mike Bryan, scor 7-6, 4-6, 10-8.

În penultimul act, Tecău și Rojer se vor duela cu australienii Alex De Minaur şi John Peers.   

UPDATE:

Tecău şi Rojer s-au calificat în finală la Washington, după ce au trecut în semifinală de Alexa De Minaur şi John Peers, scor 6-4, 6-4.

În finală, adversarii perechii Tecău - Rojer sunt Raven Klaasen (Africa de Sud) şi Michael Venus (Noua Zeelandă), cap de serie numărul 3.  

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii