Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul Mondial din Rusia Franța a eliminat Argentina în optimi, după un meci senzațional, cu șapte goluri!

ro

30 Jun, 2018 19:09 1907 Marime text
Echipa națională de fotbal a Franței este prima calificată în sferturi la Campionatul Mondial din Rusia, după ce a învins astăzi Argentina lui Messi în optimi.

Partida a fost una senzațională, francezii impunându-se cu 4-3!

Golurile au fost marcate de Griezmann (13 - din penalty), Pavard (57), Mbappe (64, 68), respectiv Di Maria (41), Mercado (48) și Aguero (90+3).

Franța a condus cu 1-0, dar Argentina a revenit și a preluat conducerea cu 2-1. ”Cocoșii” au făcut însă 2-2 și s-au distanțat apoi la 4-2, prin dubla lui Mbappe (omul meciului, cel care a obținut și penalty-ul din care Griezmann a deschis scorul). Argentina a mai marcat o dată, în prelungiri, dar era prea târziu pentru a evita înfrângerea. La 0-0, Franța a avut și o bară, în urma loviturii libere executate de Griezmann!   

Franța (selecționer, Didier Deschamps): Lloris - Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez - Pogba, Kante, Matuidi (75 Tolisso)  - Mbappe (89 Thauvin), Griezman (83 Fekir), Giroud.
 
Rezerve: Mandanda, Areola, Kimpembe, Lemar, Dembele, Nzonzi, Rami, Sidibe, Mendi
 
Argentina (selecționer, Jorge Sampaoli): Armani - Mercado, Otamendi, Rojo (46 Fazio), Tagliafico - Perez (66 Aguero), Mascherano, Banega - Pavon (75 Meza), Messi, Di Maria.
 
Rezerve: Guzman, Caballero, Ansaldi, Biglia, Acuna, Higuain, Salvio, Lo Celso, Dybala.

În sferturi, Franța va întâlni învingătoarea din meciul Uruguay - Portugalia, care se joacă diseară, de la ora 21.00, în direct la TVR1. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii