Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionat de lupte pe plaja (galerie foto)

ro

06 Jul, 2009 01:41 4959 Marime text
meci_demonstrativ_1.jpgSâmbătă, pe plaja Laguna din Mangalia s-a desfăşurat campionatul de lupte pentru juniori „Wrestling Beach Atifco powered by SportKlub", organizat de Primăria Municipiului Mangalia.

Au participat 27 de sportivi legitimaţi la peste 7 cluburi de prestigiu din ţară. În tribunele de lângă plajă au fost prezenţi campionii olimpici Cătălina Ponor şi Gheorghe Berceanu, şeful comisiei de competiţii din cadrul Federaţiei Române de Lupte, Constantin Penciu, şi membrul biroului federal al FRL, Lucian Luca. Gazdă şi prezentator a fost antrenorul Ionuţ Luca din Mangalia, campion mondial la lupte.

Câştigătorii competiţiei au fost: la categoria grea -  Codruţ Bostan, campion naţional la juniori, legitimat la CS Târgovişte, iar la categoria uşoară - Cristian Neculai de la CSA Steaua Bucureşti (locul III la lupte libere seniori).

Premiul al doilea la categoria uşoară a revenit lui Aurel Antonov, de la LPS „Nicolae Rotaru" din Constanţa (medaliat la juniori), iar premiul al treilea a revenit lui Vlad Carş (campion naţional la copii şi locul al V-lea la cadeţi), din cadrul aceluiaşi club. La categoria grea, premiile al II-lea şi al III-lea au fost câştigate de Antonio Stoenciu (LPS „N. Rotaru" Constanţa) şi Ghiţă Dragoş (CSA Steaua Bucureşti, campion naţional la lupte libere, juniori, 2009).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alex css 30 Jul, 2009 15:02 bv ba bostanele esti tare bafta in continuare rupei pe astia de la steaua