Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana județului Constanța la juniori 1 CS Năvodari începe duelul cu Șoimii Topolog pentru calificarea la turneul semifinal (GALERIE FOTO)

ro

06 Jun, 2022 00:00 1565 Marime text

 
  • CS Năvodari a dominat categoric campionatul, obținând 95 de puncte, golaveraj 214-17, și având 12 puncte avans față de a doua clasată, Sparta Techirghiol.
 
Echipa de fotbal juniori A1 CS Năvodari, campioana județului Constanța la categoria Under-19, dispută luni, 6 iunie, prima manșă a dublei cu Șoimii Topolog, din județul Tulcea, care va stabili formația calificată la turneul semifinal, faza națională.
 
Meciul de luni are loc la Năvodari, pe stadionul „Flacăra“, de la ora 12.00, iar returul a fost programat vineri, 10 iunie, în deplasare. Formație antrenată de Florin Adam, CS Năvodari a triumfat în întrecerea de juniori a Ligii a 4-a, cucerind al doilea titlu județean consecutiv. Și de această dată, echipa din Năvodari a dominat categoric campionatul, obținând în cele 34 de partide disputate 95 de puncte, după 31 de victorii, două egaluri și o singură înfrângere, golaveraj 214-17. În ultimul meci, CS Năvodari a învins pe teren propriu CS Medgidia cu 2-1. Campioana a avut cel mai bun atac și cea mai bună apărare și a câștigat competiția cu 12 puncte avans față de a doua clasată, Sparta Techirghiol.
 
Lotul echipei CS Năvodari U-19, campioană județeană 2022 este alcătuit din: Ștefan Negru, George Enică, Cristian Ciobanu - portari; Alexandru Mazilu, Andrei Bujor, Alberto Amirei, Sebastian Coică, Dragoș Nichifor, Sebastian Nahornie, Alin Teca, Alexandru Panait, Ștefan Vlad, Andrei Scarlat - fundași; Ciprian Bălășoiu, Denis Pătrașcu, Gabriel Velicu, Robert Lazăr, Florin Nagy, Ionuț Voicu, Cătălin Tincu, Andrei Coruți, Ianis Truță, Cătălin Ciaușu - mijlocași; Noris Ulmeanu, George Potârniche, Cristian Băjenaru - atacanți. Căpitanii echipei sunt Bujor Andrei și Coruți Andrei, iar golgheterul formației este Ulmeanu Noris.
 
Festivitatea de premiere a CS Năvodari pentru titlul de campioană a județului Constanța la U-19 s-a desfășurat pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari, fiind prezenți și primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, și reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Constanța, președintele Lucian Cârjă și secretarul general Stere Guteanu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)
 
Citește și:
 
Gloria Băneasa, campioană în Liga a 4-a și calificată la barajul pentru accederea în Liga a 3-a (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii