Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana a învins pe Jugovic Kac la Memorialul de la Constanţa Fiul cel mare a lui Zoran Kurtes a jucat contra HCM-ului

ro

20 Aug, 2011 04:07 3081 Marime text

Campioana României, HCM Constanţa a debutat ieri cu o victorie la Memorialul Zoran Kurtes, după ce a învins pe Jugovic Kac, în al doilea meci al zilei. În prima partidă, Ştiinţa Bacău a câştigat cu Vojvodina Novi Sad, scor 37-32.

hcm.jpgConstănţenii au intrat mai greu în joc, sârbii fiind la timonă o bună parte din meci. Conduşi la pauză cu 16-13, jucătorii lui Ion Craciun au revenit în a doua repriză şi au reuşit să treacă în avantaj pe tabelă. Experienţa formaţiei de pe litoral şi-a spus până la urmă cuvântul HCM câştigând partida cu 32-28. Fiul cel mic al regretatului Zoran Kurtes, Vladimir, a fost cel care a dat lovitura de începere a partidei inaugurale, iar celalalt fiu al fostului antrenor constantean, Aleksandar-Saşa Kurtes, a jucat pentru Jugovic Kac în partida contra ultimei formaţii antrenate de tatăl său. Astăzi vor avea loc la Sala Sporturilor din Constanţa partidele celei de-a doua zi a turneului amical dedicat lui Zoran Kurtes. Vojvodina Novi Sad va juca, de la ora 17.00, cu Jugovic Kac, în timp ce HCM Constanţa şi Ştiinţa Bacău îşi vor da întâlnire de la ora 19.00. Duminică sunt programate şi ultimele meciuri al Memorialului. Astfel, de la ora 10.00, Ştiinţa Bacău se va duela cu Jugovic Kac, iar de la ora 12.00, în ultimul joc al competiţiei, HCM Constanţa va întâlni pe Vojvodina Novi Sad.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii