Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Campania #BeActive a Uniunii Europene 2023 Sportivi ai CSM Constanța, prezenți la Colegiul „Național Mihai Eminescu“ (GALERIE FOTO)

ro

28 Sep, 2023 09:16 1041 Marime text
 
Campania #BeActive a Uniunii Europene a adus sportivii CSM Constanța în unități de învățământ din municipiu.
 
Elevii Colegiului Național Mihai Eminescu au primit vizita baschetbaliștilor și baschetbalistelor.
 
Băieții s-au calificat în Cupa României și s-au impus în prima etapă din Liga Națională de Baschet, cu CSM Târgu Mureș, iar întâlnirea cu de pe terenul de baschet de la Colegiul Mihai Eminescu a fost o ocazie să fie puși la test în aer liber, în curtea școlii, pe terenul amenajat de CSM Constanța și Primăria Constanța.
 
Fetele antrenate de Alexandru Olteanu au susținut și ele un meci amical cu echipa școlii, printre care s-a aflat și MVP-ul Turneului de Baschet 3x3 de la Timișoara, Amira Bou-Chedid.
 
Cei mai preciși elevi au câștigat premii oferite de sponsorii CSM Constanța, CELCO și Catena, în urma concursurilor Be Active organizate, constând în tricouri și hanorace.
 
Urmează încă trei zile de Be Active în care sportivii CSM Constanța vor fi prezenți în Școlile 23, 24 și 37 din Constanța.
 
Noua campanie #BeActive a Uniunii Europene, promovează un stil de viață activ și sănătos și contribuie la conștientizarea importanței sportului și a vieții active pentru sănătatea și starea de bine a comunităților.

UPDATE:

Sportivii secțiilor de handbal și rugby din cadrul CSM Constanța au fost în cadrul Săptămâmii Europene a Sportului la Școala Gimnazială nr. 37 Constanța.

„Elevii au avut parte de concursuri cu premii oferite de sponsori și au făcut mini antrenamente sub îndrumarea sportivilor de la CSM Constanța“, este mesajul de pe pagina de Facebook a școlii.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța, Școala Gimnazială nr. 37 Constanța)
 
Citește și:

 
Sportivii CSM Constanța, prezenți și în școli din Constanța, în campania #BeActive a Uniunii Europene
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii