Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calificare în grupa Elită CS Năvodari a jucat finala la prima rundă a Campionatului Național de rugby în 7

ro

06 Aug, 2023 13:31 1072 Marime text
 
 
 
Echipa CS Năvodari s-a calificat între cele mai bune opt formații din țară, în grupa Elită, la Campionatul Național de rugby în 7, după meciurile din prima etapă a întrecerii, în care a avut evoluții spectaculoase.
 
Cu patru meciuri castigate din cinci jucate, echipa antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a jucat finala turneului și s-a clasat pe locul al doilea.
 
După trei victorii clare, 33-5 cu RC Bârlad, 68-5 cu CSM Sibiu și 43-5 cu Știința Petroșani, CS Năvodari a câștigat grupa a 4-a.
 
A urmat meciul din semifinale, cu Universitatea Cluj, campioana ediției trecute, în care formația de pe litoral s-a impus fără emoții, cu 38-19.
 

În finala turneului, Rapid București a învins pe CS Năvodari cu 26-7, dar formația noastră s-a autodepășit în condițiile, în care a făcut deplasarea în noaptea de vineri spre sâmbătă și a jucat pe o caniculă greu de suportat, se arată pe pagina de Facebook a CS Năvodari.

 
La încheierea turneului, antrenorul Cristian Husea a declarat:
 

„Am făcut meciuri bune la București și ne-am îndeplinit obiectivul, calificarea în Campionatul Național Elită. Din 2019, când am fost campioni la rugby în 7, nu am mai participat la astfel de turnee, dar am ținut ștacheta ridicată. Rugby-ul în 7 este un sport olimpic, aflat în continuă dezvoltare“.

 
Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Năvodari)
 
Citește și:


CS Năvodari, debut în Campionatul Național de rugby în 7
Cristian Husea - „Suntem hotărâți să facem meciuri cât mai bune“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii