Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calendar săptămânal CSM Constanța Voleibaliștii, meci acasă cu Arcada Galați, campioana României

ro

04 Jan, 2024 12:03 728 Marime text
 
Sportivii de la CSM Constanța încep competițiile încă din prima săptămână a noului an!
 
Baschetul ține capul de afiș în weekend, cu meciuri susținute de echipele din Liga Națională, Liga 1 și Campionatul Național Under-18.
 
Voleibaliștii și cei mai mici handbaliști ai clubului de pe litoral completează primul calendar competițional din 2024.
 

Tuturor, le ținem pumnii! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Volei seniori
 
Voleibaliștii CSM Constanța deschid anul cu un meci împotriva campionilor de la CSM Arcada Galați! Echipa de la malul mării a încheiat turul pe poziție de play-off, deși are un meci mai puțin disputat. Băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală vor juca restanța din etapa a 5-a a Diviziei A1 pe teren propriu și mizează pe cât mai mulți spectatori în Sala Sporturilor. Vineri, 5 Ianuarie, de la ora 17.00!
 
Handbal juniori
 
Micii handbaliști ai clubului nostru sunt primii care intră în competiție în noul an! CSM Constanța a participat, Miercuri, 3 Ianuarie, la Festivalul Județean de MiniHandbal de la Medgidia, alături de CS Happy Kids Medgidia, CSȘ Medgidia, CSO Murfatlar, care au câte două echipe în competiție, de HC Omer Constanța și Axiopolis Cernavodă.
 
Sâmbătă, 6 Ianuarie, micii handbaliști evoluează la Turneul 2 al Campionatului Județean de Handbal J4. Competiția va avea loc la Medgidia și se va desfășura în sistem grupă, meciuri fiecare cu fiecare. CSM Constanța le va întâlni pe CSȘ Medgidia, HC Omer Constanța, ACS Kir Constanța, Axiopolis Cernavodă și ACS Murfatlar. Se joacă două reprize a câte 20 de minute.
 
Handbal echipa națională
 
Handbaliștii tricolori de la CSM Constanța joacă la Yellow Cup. Naționala României participă la puternicul turneu internațional din Elveția, ultima verificare înainte de EURO 2024. Revenită în elita continentală după o pauză de 28 de ani, naționala masculină de handbal a României a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru participarea la turneul final al Campionatului European din Germania.
 
Tricolorii vor lua startul la finalul acestei săptămâni la a 50-a ediție a puternicului turneu internațional Yellow Cup, din Elveția. Din lotul tricolor fac parte cinci jucători de la CSM Constanța, portarul Dan Vasile, extrema dreapta Ionuț Nistor, centrul Andrei Drăgan și interii Gabi Ilie și Liviu Caba.
La turneul Yellow Cup, tricolorii noștri vor da piept cu colegul lor de la echipa de club, Gastón Mouriño, prezent cu naționala Argentinei în Țara Cantoanelor.
 
Baschet senioare
 
Baschetbalistele CSM Constanța încep anul cu un meci în deplasare. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu joacă pe terenul lui CSM Târgoviște, în etapa a 8-a din Liga Națională Getica ‘95. După un parcurs fără greșeală în cele 6 meciuri susținute în prima parte a campionatului, fetele noastre vor să continue seria invincibilă și sub Turnul Chindiei. Vicecampioanele României sunt favorite în meciul din weekend. Sâmbătă, 6 Ianuarie, de la ora 18.00.
 
Baschet seniori
 
Învingători în ultimul meci din 2023, baschetbaliștii CSM Constanța vor să înceapă cu o victorie și noul an! CSM Constanța o întâlnește în deplasare pe SCMU Craiova cu gândul la revanșă pentru rezultatul de pe teren propriu. Băieții antrenați de Dan Fleșeriu luptă pentru cel de-al optulea succes stagional în Grupa B a Ligii Naționale Getica ’95. Meciul, contând pentru etapa a 16-a, se joacă în Sala Ion Constantinescu din Bănie. Sâmbătă, 6 Ianuarie, de la ora 18.00.
 
Baschet juniori 

Juniorii Under-18 CSM Constanța continuă într-un ritm alert noul sezon al Campionatului Național. Băieții antrenați de Norbert Kovasch țintesc cea de-a treia victorie în Grupa Națională pe terenul celor de la CSU Andu Sibiu, care au tot două victorii în cele cinci etape desfășurate până acum. Duelul din etapa a 6-a este programat Duminică, 7 Ianuarie.
 
Baschet Liga 1
 
Victorioasă în ultimul meci disputat anul trecut, CSM 2 Constanța joacă primul meci din 2024 cu gândul la un nou succes. Baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici evoluează în deplasare, în etapa a 11-a din Liga 1, pe terenul celor de la CSO 2 Voluntari. Meciul este programat duminică, 7 Ianuarie, de la ora 12.00, în Sala Gabriela Szabo din Voluntari.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:

 
Radiografia anului 2023 pentru CSM Constanța. Peste 190 de medalii de aur, peste 1.000 de sportivi legitimați și turnee de gală
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii