Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calendar săptămânal CSM Constanța Tenisul de masă ține capul de afiș, cu meciul din Sala Sporturilor, din semifinalele Europe Cup Women

ro

15 Mar, 2024 13:55 611 Marime text
 
O nouă săptămână cu meciuri și competiții importante pentru sportivii CSM Constanța!
 
Tenisul de masă ține capul de afiș cu meciul din semifinalele Europe Cup Women, care va avea loc în Sala Sporturilor „Simona Amânar“.
 
Baschetbalistele încep lupta pentru titlu, iar băieții pentru play-off-ul Ligii Naționale Getica ’95.
 
La volei, echipele de pe litoral joacă ultimele partide din sezonul regular al Diviziei A1, iar echipele de rugby și baschet au jocuri importante în campionatele de tineret și juniori.
 
Sportivii noștri luptă pentru medalii în competițiile naționale de juniori la judo și haltere.
 

Tuturor, le urăm succes! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
== Tenis de masă ==
Atmosfera marilor meciuri europene revine în Sala Sporturilor! Duminică, 17 Martie, de la ora 16.00, CSM Constanța luptă pentru calificarea în finala ETTU Europe Cup Women, contra echipei spaniole Museo de la Almendra Francisco Morales. Fetele noastre au cedat la limită în meciul tur din semifinale, scor 2-3, iar acum mizează pe cât mai suporteri în tribune pentru a întoarce soarta calificării în favoarea lor. Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu, Alina Mușat, Camelia Mitrofan, Andrea Teglas și Denisa Urîtu alcătuiesc cea mai tânără echipă din competiție, care a reușit deja un parcurs de senzație la prima sa participare în Europe Cup, eliminând formații redutabile precum Girbau Vic (Spania) și ALCL TT Grand Quevilly (Franța), ultima venită din Liga Campionilor! După evoluția curajoasă din Spania, unde deznodământul a fost pe muchie de cuțit, până în setul decisiv al celui de-al cincilea meci al întâlnirii cu Museo de la Almendra, echipa antrenată de Viorel Filimon și Anamaria Sebe (psiholog Mioara Șincan) poate tranșa pe teren propriu calificarea! Alături de o sală plină! Duminică, 17 Martie, de la ora 16.00.

Întâlnirea va putea fi urmărite live pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe www.ettu.tv.
 
== Baschet senioare ==
Campioana sezonului regular în Liga Națională de Baschet Feminin Getica ’95 și proaspăt câștigătoare a Cupei României, CSM Constanța începe lupta pentru titlu! Echipa antrenată de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu joacă, în sferturile de finală ale Play-Off-ului, cu CSM Târgu Mureș, care a încheiat pe locul 8 sezonul regulat. Calificarea în semifinale se tranșează după sistemul “cea mai bună echipă în trei meciuri”. Fetele de pe litoral deschid seria pe teren propriu, joacă meciul 2 la Târgu Mureș pe 20 Martie și, dacă mai este cazul, decisivul la Constanța, pe 24 Martie. Spectacolul baschetbalistic revine din acest weekend în Sala Sporturilor!

Sâmbătă, 16 Martie, de la ora 15.00, LIVE pe FRB TV, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV.
 
== Baschet seniori ==
Baschetbaliștii noștri atacă intrarea în Play-Off-ul Ligii Naționale Getica ’95! Mai aproape de Final 8 după victoria repurtată la Brașov, în etapa trecută, echipa antrenată de Dan Fleșeriu și Valentin Boian joacă un nou meci important în Grupa 1-10, pe terenul celor de la Dinamo București. Băieții noștri s-au impus în tur, la Constanța, și merg hotărâți să repete evoluția bună de atunci la partida din Sala Dinamo. Vineri, 15 Martie, de la ora 15.30!

Meciul va fi LIVE pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe Digi Sport 4!
 
== Volei senioare ==
Ultima etapă din sezonul regular al Diviziei A1 de volei feminin programează o deplasare dificilă pentru CSM Constanța pe terenul câștigătoarei Cupei României, CSM Târgoviște. Formația noastră antrenată de Florin Voinea și Radu Began a câștigat clar, etapa trecută pe teren propriu, 3-0 cu FC Argeș. CSM Constanța se pregătește de turneul play-out cu meciul de la Târgoviște, care se va desfășura Sâmbătă, 16 Martie, de la ora 16.
 
Totodată, trei jucătoare de la CSM Constanța au fost convocate la lotul național U18 al României în vederea pregătirii campaniei de calificare din turul doi al Campionatului European U20 din Serbia, de la Vrnjacka Banja, 4-7 Aprilie 2024. Maria Știrbu, Bianca Cucu și Alexa Ruci vor fi prezente în cantonamentul României U18 în perioada imediat următoare.
 
== Volei seniori ==
Iubitorii de volei din Constanța vor avea ocazia să urmărească o partidă, care se anunță spectaculoasă între două formații calificate în play-off-ul Diviziei A1, meciul contând pentru ultima etapă din sezonul regular. Se vor afla de o parte și de cealaltă a fileului CSM Constanța și revelația sezonului, nou-promovata Corona Brașov, aflată pe locul al doilea al clasamentului. Voleibaliștii de la CSM Constanța (antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală) sunt calificați în play-off unde își doresc evoluții cât mai bune. Partida cu formația brașoveană este programată Sâmbătă, 16 Martie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanța, iar intrarea spectatorilor va fi gratuită.

Meciul va fi LIVE pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe FRV TV!
 
== Baschet Liga I ==
CSM 2 Constanța joacă un nou meci în Liga I de Baschet Masculin, în deplasare cu SCM UVT 2 Timișoara. După victoria de acasă cu CS Vâlcea 1924, băieții antrenați de Bogdan Ivanovici au un moral foarte bun și merg să se bată pentru două puncte în orașul de pe Bega. Duminică, 17 Martie, de la ora 17.30, în Sala Constantin Jude din Timișoara. Meciul va fi LIVE pe youtube-ul FRB TV.
 
== Baschet juniori ==
CSM Constanța U18 luptă pentru cea de-a 7-a victorie în Grupa Națională a Campionatului Național de Baschet Masculin, în deplasare, cu CN Aurel Vlaicu București. Băieții antrenați de Norbert Kovasch vin după un succes pe teren propriu cu CSO Voluntari și merg încrezători în Capitală. Meciul din etapa a XII-a se joacă duminică, 17 Martie, de la ora 12.30, în Sala CN Aurel Vlaicu.
 
CSM Constanța U16 joacă un nou meci în Campionatul Național de Baschet Masculin – Grupa I-GVA. Lideri, cu 5 victorii în 6 meciuri, băieții noștri merg în Capitală pentru duelul cu cei de la CSU ASE București, care au 3 succese în 6 partide disputate. Meciul din etapa a VII-a se joacă în Sala CSȘ 4 București. Sâmbătă, 16 Martie.
 
CSM Constanța U14 participă la cel de-al doilea turneu din Faza a III-a a Campionatului Național de Baschet Masculin. Echipa noastră face parte din Grupa a 3-a și va juca în turneul de la Cernavodă trei partide: cu CS Axiopolis Cernavodă și ACS Iris Iași (Sâmbătă, 16 Martie) și CSȘ Tulcea (Duminică, 17 Martie).
 
Meciuri și pentru echipa feminină CSM Constanța U14 în Campionatul Național de Baschet - Faza a III-a. Fetele noastre vor evolua în turneul găzduit de Sala Matei Basarab din Craiova, unde vor susține două partide contând pentru Grupa a 7-a, cu CSȘ Craiova (Sâmbătă, 16 Martie, ora 9.00) și CSȘ Târgoviște (Sâmbătă, 16 Martie, ora 14.00).
 
= Judo ==
După participarea la Campionatul Național U21 de la Ploiești, sportivii secției de judo CSM Constanța luptă pentru medalii într-o nouă competiție națională. În perioada 15-17 Martie, juniorii 3 vor evolua la Bacău, la Campionatul Național Individual U16.
 
== Haltere ==
În perioada 12-15 martie, Sala Polivalentă din Bascov (Argeș) găzduiește întrecerile Campionatelor Naționale de haltere juniori I (Calificări) - Cupa României și Competiția de selecție pentru juniori III. Tinerii halterofili de la CSM Constanța (antrenați de Aurel Tătaru) își doresc rezultate cât mai bune, care să le permită calificarea în fazele următoare ale competițiilor. Primele care au intrat în competiție au fost surorile Petcu, ambele urcând pe podium, Gabriela Petcu s-a clasat pe poziția a doua la categoria 36 de kg, iar Adelina Petcu a ocupat locul al treilea la categoria 28 kg.
 
== Rugby U20 ==
În cadrul etapei a 7-a din Campionatul Național de rugby U20, echipa CSM Constanța se va deplasa în Capitală pentru meciul cu CNAV-Dinamo București. Formația constănțeană (antrenori Marius Codea și Claudiu Trandafir) este campioana en-titre și își dorește a treia victorie din actualul campionat. CSM Constanța se află pe locul al 3-lea cu 11 puncte, urmată de CNAV-Dinamo cu 5 puncte. Meciul se va disputa Duminică, 17 Martie, de la ora 13, pe terenul Florea Dumitrache din Capitală.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:

 
Andrei Talpeș - „Suntem o echipă competitivă“
CSM Constanța a cucerit Cupa României și luptă și pentru titlul de campioană (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii