Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calendar săptămânal CSM Constanța Echipele de volei joacă în Divizia A1 contra ultimelor clasate

ro

03 Nov, 2023 11:33 825 Marime text
 
 
În primul weekend din luna noiembrie 2023, echipele CSM Constanța joacă la toate categoriile de vârstă în competițiile interne și își doresc evoluții la înălțime.
 
Baschet
 
Baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici joacă un nou meci în Divizia A1. Băieții de pe litoral vor să obțină a doua victorie din actualul campionat, pe teren propriu, în cadrul etapei a patra. CSM II Constanța dă piept cu CSM II Petrolul Ploiești, în Sala Complexului Sportiv Tomis. Duminică, 5 noiembrie, de la ora 15.00.
 
Volei
 
Voleibalistele de la CSM Constanța au meci în campionat și joacă din nou în deplasare. Fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began strâng rândurile pentru testul de la Bacău, pe terenul ultimei clasate, Știința. Duelul din etapa a 5-a a Diviziei A1 are loc sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 17.00.
 
După ce au fost aproape de o calificare spectaculoasă în faza a doua a Cupei României, voleibaliștii de la CSM Constanța au o deplasare lungă în campionat pe terenul ultimei clasate, Universitatea Cluj. Jucătorii antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală sunt pe locul patru în clasament, cu opt puncte, pornesc cu prima șansă și speră să revină la Constanța cu o victorie. CSM Constanța are trei victorii din tot atâtea meciuri în Divizia A1. Meciul care contează pentru etapa a 4-a este programat sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 18.30.
 
Echipa de volei cadeți CSM Constanța joacă un nou meci în Campionatul Național U17, în etapa a 5-a din Seria B, pe teren propriu cu CSM București. Cu o victorie, băieții antrenați de Viorel Prejbeanu ar face un salt în clasament. Meciul este programat sâmbătă, 4 noieombrie, de la ora 14.00 în sala Complexului Sportiv Tomis.
 
Echipa de volei cadete CSM Constanța are un parcurs excelent până acum în Seria D a campionatului, unde a înregistrat trei victorii cu 3-0, din tot atâtea meciuri. Fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru își doresc un nou succes, sâmbătă, 4 noiembrie urmând să întâlnească CSS1 Top Volei 05 Constanța. Partida care contează pentru etapa a 4-a va avea loc în sala Complexului Sportiv Tomis, de la ora 9.30.
 
Handbal
  
Tinerii handbaliști de la CSM Constanța, juniori 4 (antrenați de Denis Ali), vor evolua în cadrul fazei județene ale cărei meciuri vor fi găzduite de Sala Hidrotehnica din Constanța, sâmbătă, 4 noiembrie.
Și juniorii 2, antrenați de Ionuț Pușcașu, vor avea etapă. Băieții se vor deplasa pe terenul celor de la CSȘ Călărași. Sâmbătă, 4 Noiembrie, de la ora 13.00, CSȘ Călărași - CSM Constanța.
 
Rugby
 
CSM Constanța va susține un meci de pregătire cu naționala României de rugby U20! În această perioadă, naționala de rugby U20 a României se pregătește pentru participarea la Campionatul European, care va avea loc în Cehia între 10 și 20 Noiembrie. Reprezentativa României este pregătită de antrenorul Nicolae Radu Mocanu de la CSM Constanța, tot de la clubul nostru fiind și preparatorul fizic Claudiu Trandafir. În lot au fost convocați 12 jucători de la CSM Constanța, ultimul chemat fiind Marian Muntianu. Partida de pregătire este programată la Năvodari, pe stadionul „Flacăra”, vineri, 3 noiembrie, de la ora 11.30.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:

 
CSM Constanța volei
Antrenorul Cristian Imhoff - „ Meci de meci, băieții arată să sunt pregătiți să joace la un nivel înalt“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii