Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:09 23 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadouri de Moș Nicolae pentru jucătorii Academiei Hagi. Micii fotbaliști au intrat în vacanță

ro

05 Dec, 2020 15:03 2070 Marime text

 
  • Festivitatea s-a desfășurat în prezența lui Gheorghe Hagi (fondatorul și patronul Academiei Hagi), a lui Pavel Peniu (președinte Academia Hagi), a lui Neculai Tănasă (vicepreședinte Academia Hagi) și a antrenorilor grupelor din academie. 
Jucătorii Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, născuți între anii 2008 și 2014, au intrat în vacanță, după cel mai atipic an din istoria de 11 ani a clubului de pe litoral. 
 
Chiar și fără a mai avea competiții oficiale în 2020, din cauza pandemiei de Covid-19, jucătorii Academiei Hagi și-au văzut de antrenamente și s-au pregătit normal.
 
Însoțiți de antrenorii lor, sportivii celei mai bune academii din România (conform evaluărilor Federației Române de Fotbal) au primit la despărțire, după ultimul antrenament din acest an, câte un cadou de Moș Nicolae, se arată pe site-ul oficial al Academiei Hagi.
 
Festivitatea s-a desfășurat în prezența lui Gheorghe Hagi (fondatorul și patronul Academiei Hagi), a lui Pavel Peniu (președinte Academia Hagi), a lui Neculai Tănasă (vicepreședinte Academia Hagi) și a antrenorilor grupelor din academie.
 
Nu am putut organiza sărbătoarea obișnuită, pe care o pregăteam an de an, dar am ținut neapărat să vă oferim câte un cadou de Moș Nicolae și Moș Crăciun înaintea intrării în vacanță. Vă dorim o vacanță frumoasă și să ne vedem sănătoși la anul, a declarat președintele Academiei Hagi, Pavel Peniu.
În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de la eveniment. 

Sursa foto: Academia Hagi

Ti-a placut articolul?

Comentarii