Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadou pentru „Rege“ Ianis Hagi a adus victoria lui Glasgow Rangers, la primul meci ca titular pentru echipa scoțiană

ro

06 Feb, 2020 07:16 2737 Marime text
Ianis Hagi a înscris primul gol pentru noua sa echipă, Glasgow Rangers, în prima partidă ca titular pentru celebra formație scoțiană!

Mai mult, reușita tânărului internațional român, din meciul de campionat de pe teren propriu cu Hibernian, i-a adus victoria lui Rangers, care s-a impus, pe final, cu 2-1 (Edmundson 45, I. Hagi 84 / Hanlon 35).

Golul lui Hagi a fost un nou cadou pentru tatăl său, Gică Hagi, care și-a serbat în aceeași zi împlinirea celor 55 de ani!

Ce noapte! O zi foarte specială pentru mine, la mulți ani, tată! Efort deosebit și spirit de echipă! Sunt foarte fericit că am înscris primul meu gol, care, în plus, a adus trei puncte pentru Rangers. Vă mulțumesc pentru sprijin!, a postat Ianis pe Facebook.

Gooool Hagi! Ianis aduce victoria noii sale echipe!

Ianis Hagi ne oferă noi motive de mândrie, reușind să înscrie spectaculos, golul victoriei, la chiar primul său meci ca titular la Glasgow Rangers, 2-1 cu Hibernian. Felicitări Ianis și mult succes în continuare!, este și mesajul FC Viitorul, echipa care l-a format pe Ianis și al cărei căpitan a fost.

După gol, Ianis s-a dus la o cameră de luat vederi de pe teren și i-a adresat un mesaj lui Gică Hagi:

La mulți ani, tata, te iubesc!


Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook a lui Ianis Hagi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii