Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boxerul român Ronald Gavril, meci important pentru titlul mondial în versiunea WBC. Unde puteți urmări meciul

ro

17 Feb, 2018 15:07 2117 Marime text
Boxerul român Ronald Gavril se bate duminică dimineața, de la ora 6.00, în direct la Antena 3, pentru titlul mondial în versiunea WBC la categoria semijlocie cu americanul David Benavidez.

''Oamenii din spatele său au încercat să-l facă un superstar înainte de a lupta cu mine. Nu ştiu ce au spus înaintea primului meci, dar cred că ar trebuie să aştepte până după revanşă. Sunt boxerul mai puternic... Nu voi căuta knockout-ul. Voi încerca să câştig fiecare rundă, dar şi să nu las verdictul la îndemâna arbitrilor-judecători, ca data trecută'', a declarat Ronald ''The Thrill'' Gavril în presa americană.

Campionul David Benavidez a declarat, la rândul său, că vrea să îi încheie cariera lui Gavril: ''O să-l fac pe Gavril să se retragă după acest meci. O să-l fac KO. (...) Nu va mai dori să boxeze după ce o să termin cu el. M-a trimis la podea, dar nu m-a rănit în niciun fel în primul meci. M-am ridicat şi am zâmbit. Nu i-am simţit deloc forţa''.

Gavril şi Benavidez se vor înfrunta sâmbătă într-o gală ce va avea loc Mandalay Bay Events Center din Las Vegas.

Acest meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie este o revanşă a duelului din luna septembrie, când Ronald Gavril (31 ani) a fost învins la puncte de David Benavidez (21 ani), tot la Las Vegas. Benavidez (20 ani în acel moment) a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 şi 117-111, în timp ce Gavril (care l-a trimis la podea pe american în ultima rundă) a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111, potrivit antena3.ro.

Sursă foto: Facebook/ Ronald Gavril
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii