Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boxerul Alexandru Buleu, de la CS Farul Constanța, medalie de aur la turneul de la Sarajevo (GALERIE FOTO)

ro

26 Sep, 2022 14:23 1862 Marime text
 
Titular al categoriei 67 kg în lotul național de tineret al României, boxerul Alexandru Marian Buleu, de la CS Farul Constanța, a avut evoluții ireproșabile și la turneul international de la Sarajevo (Bosnia – Herțegovina), pe care l-a încheiat câștigător.
 
În finală, pugilistul pregătit la club de Mihai Constantin l-a surclasat pe medaliatul european Ganda Coulibaly (Spania).     
 

4 medalii de aur la turneul de la Sarajevo
 
Dream team pentru ”mondiale”
 
Alexandru Buleu (67 kg), Saly Palapuic (54 kg), Florin Ioniță (60 kg) și Tiu Doruleț (71 kg) au fost cei patru sportivi ai lotului național de tineret care au reprezentat România la Turneul Internațional de la Sarajevo. În finalele din această seară, toți patru au impresionat. Buleu (Farul Constanța) Palapuic (Pandurii Tg. Jiu) a trecut cu decizie unanimă de macedoneanul Petar Arsovski, Ioniță (Rapid) l-a dominat autoritar pe Daniel Rodriguez (Spania), iar Tiu Doruleț (Dinamo) l-a trimis în lumea viselor, în prima repriză, pe Eldar Hadzik (Bosnia).
 
Pe lângă cele patru medalii de aur pentru sportivii noștri, Florin Ioniță a primit și trofeul de ”Cel mai tehnic boxer al competiției”, iar Tiu Doruleț ”cel mai bun boxer al turneului”.
 
Echipa condusă la colț la acest turneu de antrenorii Francisc Vaștag, Ilie Captari și Gheorghe Napoleon, se pregătește pentru Campionatele Mondiale din Spania, din luna noiembrie.

Felicitări sportivilor și antrenorilor pentru aceste prestații!
 


Sus România!, este mesajul de pe pagina de Facebook a Federației Române de Box.


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Box)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii