Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boxeri din Constanța, campioni naționali de seniori, la întrecerea de la Brăila (GALERIE FOTO)

ro

14 Dec, 2023 08:13 1402 Marime text
 
Campionatul Național de box pentru seniori, de la Brăila, le-a adus medalia de aur și titlul de campion național pugiliștilor constănțeni Alexandru Buleu, de la CSM Constanța, și Erson Huseim, de la CS Farul Constanța.
 
În finala categoriei 75 de kilograme, Alexandru Buleu (antrenor, Mihai Costantin) nu i-a lăsat nicio șansă adversarului său, Gabriel Pufu de la CS Mioveni, de care a dispus la puncte, prin decizie în unanimitate. Pufu a fost numărat în două reprize distincte și nu a putut face față ritmului alert impus de boxerul de la CSM Constanța.
 
Alex Buleu a câștigat în sferturi prin neprezentarea adversarului, Lucian Dragomir de la Rapid București, iar în semifinale prin inferioritatea adversarului în repriza a doua, oponentul său fiind Alexandru Niculae de la CS Târgoviște.
 

Pugilistul constănțean încheie în forță un an foarte bun, primul la seniori, în care printre alte turnee importante a câștigat și “Mănușa Litoralului” organizat de CSM Constanța. Hai Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Evoluții deosebite la Brăila a avut și celălalt campion constănțean, Erson Huseim, care a dominat categoria 51 kg, clasându-se pe prima treaptă a podiumului.

Boxerul de la CS Farul este antrenat de Marcelică Tudoriu.   
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Box), CS Farul
 
Citește și:


UPDATE. CSM Constanța box
Alexandru Buleu, medalie de bronz la Campionatul Balcanic

 
Box
Constănțeni pe podium. Marian Alexandru Buleu - campion național, Erson Huseim - vicecampion
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii