Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Box CSM Constanța Alexandru Buleu, în finala turneului de la Palencia (GALERIE FOTO)

ro

23 Sep, 2023 09:22 1088 Marime text
 
Pugilistul Alexandru Buleu, de la CSM Constanța, participă în această săptămână la puternicul turneu internațional Under-22 „Memorialul Dacal“.
 
Orașul spaniol Palencia găzduiește competiția la care participă boxeri din Belgia, Anglia, Scoția, Franța, Ungaria, Lituania, Țara Galilor, Ucraina, România și Spania.
 
În semifinalele turneului, la categoria 75 kg, pugilistul constănțean, antrenat de Mihai Constantin, a reușit o victorie clară la puncte (5-0), adversarul său, lituanianul Erikas Laurikietis, primind un avertisment pentru țineri repetate.
 
În sferturi, Alexandru Buleu a obținut o victorie concludentă, prin inferioritatea adversarului, în repriza a 3-a, în fața spaniolului Didac Lopez, care a fost numărat de trei ori.
 
În finala competiției, sâmbătă, 23 septembrie 2023, boxerul constănțean se va confrunta cu francezul Chadi Baraia.

UPDATE:

Alexandru Buleu a cedat în meciul din ultimul act.

Medalie de argint pentru delegația României prin sportivul Buleu Marian Alexandru la categoria 75 kg la Turneul Internațional Memorial Dacal, ce s-a desfășurat în localitatea spaniolă Palencia. Până în finală, sportivul component al secției de box CSM Constanța a învins reprezentanții Spaniei și Lituaniei. Acesta a fost ultima verificare pentru echipa națională de box a României, înaintea Campionatelor Balcanice, ce vor începe luni 25 septembrie la Albena, în Bulgaria. Hai România!, este mesajul lui Mihai Constantin.

După un meci spectaculos, aplaudat de public, în finala categoriei 75 de kg, sâmbătă, boxerul constănțean a fost învins la limită de francezul Chadi Baraia, se arată pe pagina de Facebook „CSM Constanța Box“.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Box)

Citește și:


CSM Constanța
Boxerul Alexandru Buleu, calificat în semifinale la „Memorialul Dacal“, din Spania
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii