Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​„Bine ai venit!” SSC Farul Constanţa a anunţat transferul lui Marius Vladimir Cocârlă

ro

12 Feb, 2018 10:08 2788 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, clasată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, a anunţat un nou transfer, cel al mijlocaşului de bandă Marius Vladimir Cocârlă (21 de ani).

Acesta a fost împrumutat timp de şase luni de la Concordia Chiajna, ulterior existând posibilitatea prelungirii contractului.

Înainte de a veni la SSC Farul, fotbalistul a evoluat la echipe precum CS Otopeni, Gloria Buzău, Concordia Chiajna B, Academia Clinceni şi Pandurii Tg. Jiu.

Bine ai venit, Marius Vladimir Cocârlă!, este mesajul de pe pagina de Facebook a SSC Farul.


În 2009, Marius Cocârlă (junior la Steauape atunci) şi Sebastian Steriu (de la Petrolul Ploieşti) au fost cei doi mici fotbalişti români care au reprezentat România la faza finală a „Milan Junior Camp“. La evenimentul din Italia, de la baza Vismara Sporting Center, au participat 400 de copii din 37 de ţări, iar cei doi români au jucat în echipa Europei de Sud-Est, care a câştigat turneul „Intesa Sanpaolo“, dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani. Marius Cocârlă a fost desemnat cel mai tehnic jucător, meciurile fiind supervizate de legendele Franco Baresi şi Daniele Massaro, dar şi de antrenori de la academia lui AC Milan. Cocârlă a avut apoi privilegiul de a intra pe stadionul „San Siro“, alături de căpitanul lui AC Milan, Massimo Ambrosini, înaintea partidei cu Bari!

În această iarnă, SSC Farul a mai achiziţionat trei jucători, mijlocaşii Marius Tudorică şi Alin Cârstocea şi stoperul Kwadwo Twumasi.    

Sursa foto: Facebook (SSC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii