Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic a încheiat sezonul în Liga Naţională Andrei Talpeş - „Nu ne-am făcut de râs. În ediţia viitoare, ne propunem mai mult“ (galerie foto)

ro

22 May, 2019 00:00 1958 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa a încheiat pe locul 13 prima participare în Liga Naţională, eşalonul de elită din România. Andrei Talpeş, managerul formaţiei, crede că sezonul recent încheiat a fost un nou pas către maturizarea echipei.
 
„A fost un sezon greu, cum era şi normal, întrucât, promovând în Liga Naţională, automat adversarii au fost mai puternici. Aceasta nu înseamnă însă că acum un an nu a fost greu, dar e un nou pas pentru această echipă, pentru maturizarea ei. Faţă de sezonul trecut, am schimbat mulţi jucători, trebuind să ne omogenizăm pe parcurs. Mulţi dintre juniorii noştri au plecat în alte oraşe. Dar ne-am pregătit bine şi nu ne-am făcut de râs, reprezentând cu cinste Constanţa în baschetul românesc de elită. Acum vrem să ne bucurăm de câteva zile de pauză. În sezonul viitor ne propunem mai mult, aşa cum ne-am obişnuit fanii“, a spus Andrei Talpeş.
 
Unul dintre cei mai experimentaţi componenţi ai BC Athletic, Adrian Trandafir, a remarcat finalul bun de sezon. „N-a fost deloc un campionat uşor. Am avut o perioadă proastă, cu multe înfrângeri, dar pe final ne-am adunat şi am terminat cu victorie, cu fruntea sus. Eu mai pot juca, încâ mă simt tânăr, chiar dacă mă apropii de 32 de ani, şi e decizia antrenorilor. Eu mă simt foarte bine. În campionatul viitor, ne dorim mai multe victorii şi să urcăm cât mai mult în clasament, să mulţumim pe deplin publicul, care e tot timpul alături de noi“, a spus Adrian Trandafir.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
BC Athletic Constanța a câștigat duelul cu CSM Sighetu Marmației pentru locurile 13-14 în Liga Națională

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii