Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la CSM Constanța, succes detașat cu BC Sirius Mureșul Tg. Mureș (GALERIE FOTO)

ro

23 Oct, 2022 13:01 1180 Marime text
 
Etapa a treia a Ligii Naționale de baschet i-a adus formației feminine CSM Constanța o partidă pe teren propriu cu BC Sirius Mureșul Tg. Mureș.
 
Confruntarea s-a încheiat cu succesul detașat al gazdelor, scor 81-50.
 
CSM Constanța (antrenor, Tatiana Gallova) s-a aflat în avantaj și la pauză (38-30), iar pe sferturi întâlnirea Constanța – Tg. Mureș a decurs astfel: 21-15, 17-15, 19-3, 24-17.
 
Pentru formația de pe litoral, care, în trei meciuri, are două victorii și un egal, iar, cu 5 puncte, e în plutonul fruntaș, au marcat Alina Podar – 21p, Miljana Dzombeta – 11p, Lydia Rivers – 10p, Evelina Petrof – 8p, Naomi Davenport – 7p, Denisa Fota – 6p, Alexandra Robotin – 5p, Anisia Croitoru – 5p, Dora Ardelean – 4p, Paloma Cucu – 2p și Bianca Fota – 2p.   
 

Senioarele de la CSM Constanța continuă evoluția bună din Liga Națională de Baschet Feminin și se impun cu Sirius Tg. Mureș, 81-50 scor final.
 
După două sferturi în care diferența era doar de opt puncte în favoarea Constanței, a doua parte a meciului a fost una solidă pentru fetele antrenate de Tatiana Gallova, care au făcut un sfert trei perfect, reușind să țină echipa adversă la doar trei puncte înscrise. Toate jucătoarele înscrise pe foaia de joc au contribuit la prima victorie de pe teren propriu pentru CSM Constanța.
 
Alina Podar a încheiat partida cu 21 de puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție. Miljana Dzombeta, Naomi Davenport și Lydia Rivers au făcut un meci solid deasemenea, având cele mai mari eficiențe pe teren, Miljana Dzombeta având 11 puncte (1x3p), 2 recuperări, 2 intercepții și 8 pase decisive în timp ce Naomi Davenport a avut nu mai puțin de 12 recuperări, 7 pase decisive, o intercepție și 7 puncte marcate. Lydia Rivers încheie cu 10 puncte, 8 recuperări, o pasă decisivă, Eva Petrof 8p (2x3p), 4 recuperări, Denisa Fota 6p (2x3p) și o intercepție, Alexandra Robotin 8p (2x3p), 1 recuperare, Anisia Croitoru 5p, 4 recuperări, 1 blocaj, Dora Ardelean 4 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții, Bianca Fota 2 puncte, 4 recuperări, Paloma Cucu 2p, 2 recuperări, o intercepție.
 
Un meci în care tribunele au fost alături de fete. Următoarea etapă va fi tot pe teren propriu, la începutul lunii noiembrie, cu FCC UAV Arad. Mulțumim tuturor pentru încurajări, ne revedem la sală! Hai Constanța!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii