Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la CSM Constanța încep, astăzi, seria meciurilor din sferturile turneului play-off

ro

22 Mar, 2023 09:54 959 Marime text
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța debutează astăzi în sferturile de finală ale turneului play-off din Liga Națională, fază a competiției în care întâlnește Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc.  

Întâlnirea se derulează în sistemul cel mai bun din trei meciuri, prima partidă fiind programată astăzi, de la ora 17.00, la Constanța, în sala Complexului Sportiv „Tomis“ din Strada Flămânda.

CSM Constanța a încheiat sezonul regulat pe locul 2 în Liga Națională de Baschet Feminin. Fetele antrenate de Tatiana Gallova și Norbert Kovasch au avut un parcurs solid, unul în care au obținut 16 victorii în 20 de meciuri jucate, se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.

 
Meciul doi se va disputa la Târgu Secuiesc, duminică, 26 martie, de la ora 17.00, iar partida decisivă (dacă va fi necesară) va fi găzduită de Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, miercuri, 29 martie.

Tot astăzi, are meci în Liga Națională și formația masculină a CSM Constanța, în grupa 1-10 a campionatului. Aflată pe locul zece în clasament, cu 16 puncte (după trei victorii și zece înfrângeri), formația constănțeană întâlnește în deplasare, de la ora 19.00, SCMU Craiova (locul 7, cu 18 puncte).  

CSM Constanța joacă pe terenul celor de la SCM U Craiova, echipă pe care a mai întâlnit-o în acest sezon în Cupa României. CSM Constanța caută să facă un meci cât mai bun într-o deplasare pe terenul uneia dintre echipele care are unul dintre cele mai bune bilanțuri ale victoriilor pe teren propriu. Un meci foarte greu, miercuri, la Craiova. Hai, Constanța!, este mesajul clubului de la malul mării.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii