Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Echipa Under-20 a CSM Constanța, evoluții apreciate la turneul internațional de la Budapesta

ro

11 Nov, 2022 10:26 1673 Marime text
 
 
Echipa de baschet Under-20 a CSM Constanța a avut evoluții bune, la Budapesta, la turneul internațional pentru juniori.
 
Andrei Călințaru a fost cel mai bun marcator al Constanței, fiind desemnat MVP-ul echipei după primul turneu, jucătorul în vârstă de 16 ani având o medie de 17.8 puncte, 10.3 recuperări și 4.8 intercepții, cu un indice de eficiență 21.3.
 
Totodată, Andrei Dobre a avut cea mai bună medie a paselor decisive, 5.0 pe meci.
 
Din spatele semicercului, CSM Constanța a avut în Mario Ignat cel mai bun marcator, cu o medie de 41.3 % la coșurile marcate de 3 puncte.
 

CSM Constanța și-a măsurat forța cu echipele din Europa la primul turneu internațional pentru juniori. În primul turneu EYBL U20 organizat la Budapesta, CSM Constanța U20 a avut o prestație curajoasă, cele mai multe dintre meciuri fiind decise pe final. A fost un turneu în care tinerii antrenați de Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai și Mario Takacs-Sixt au avut atitudine și au jucat fără frică în fața unor echipe cu jucători mai în vârstă decât media echipei noastre. Următorul turneu este programat anul viitor, în luna februarie, este mesajul clubului constănțean.

 
În Liga Națională de seniori la baschet este pauză în această perioadă, însă CSM Constanța (antrenor, Alexandru Olteanu) va disputa un meci amical în acest weekend.  
 
Duminică, 13 noiembrie, de la ora 18.00, echipa de pe litoral va susține în deplasare un test cu FC Argeș, partidă care se va juca cu porțile închise.
 
La CSM Constanța va absenta în această perioadă Jakob Čebašek, jucător convocat la Naționala Sloveniei, care participă în calificările pentru FIBA Basketball World Cup 2023.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii