Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Echipa Under-18 a CSM Constanța s-a calificat la turneul Final 8 (GALERIE FOTO)

ro

02 May, 2023 10:10 1420 Marime text
 
Echipa masculină de baschet Under-18 a CSM Constanța s-a calificat în turneul Final 8 al Campionatului Național, cu un bilanț remarcabil de 16 victorii în tot atâtea meciuri și se pregătește de cele mai tari meciuri ale întrecerii!
 
Antrenați de Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai și Mario Takacs-Sixt, baschetbaliștii de pe litoral și-au respectat statutul de favoriți și s-au impus în ultimul meci al Fazei a II-a, cu Academia de Baschet Phoenix Galați, scor final 88-41.
 
La turneul Final 8, CSM Constanța va da piept cu cele mai bune echipe rămase în competiție, fiind repartizată în Grupa a II-a, alături de CSO Voluntari, Steaua București și U-BT Cluj-Napoca.
 
Primele două grupe se vor duela pentru titlul suprem al Campionatului Național U-18, în timp ce restul de două grupe vor lupta pentru locurile 9-15.
 
Turneul Final 8 al Campionatului Național U-18 va avea loc între 3 și 7 Mai, la Arena Romsilva din București, în timp ce turneul pentru locurile 9-15 se va desfășura în organizarea clubului Laguna București.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii