Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet După victoria cu Steaua, CSM Constanța și-a asigurat locul în primele zece echipe ale campionatului (GALERIE FOTO)

ro

25 Jan, 2023 09:33 1355 Marime text
 
 
Echipa masculină de baschet CSM Constanța a disputat meciul din deplasare cu Steaua București, contând pentru Conferința B a Ligii Națională, iar partida s-a încheiat cu succesul oaspeților, scor 82-71, după 34-33 la pauză pentru Steaua, iar pe sferturi 14-11, 20-22, 22-26, 15-23.
 
În urma acestui succes, CSM Constanța și-a asigurat locul în primele zece echipe ale campionatului, pentru faza următoare a întrecerii.  
 

Victorie superbă pentru CSM Constanța pe terenul Stelei București.
 
După două sferturi în care Steaua a ținut Constanța în șah, a doua parte băieții antrenați de Alexandru Olteanu și Valentin Boian s-au descătușat și pe fondul unei apărări foarte bune, a revenit în joc și s-a distanțat până la final.
 
Nate Johnson a făcut din nou un joc foarte bun, secondat de Jakob Cebasek și Egidijus Mockevičius.
 
Constanța revine acasă și apoi se pregătește de încă un meci important, pe terenul celor de la Dinamo București! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Cu o etapă înaintea încheierii sezonului regular, echipa de pe litoral se află pe locul doi în clasament, cu 24 de puncte, după nouă victorii și șase înfrângeri.  

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii