Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Debut cu victorie pentru CSM Constanța în turneul play-off al Ligii Naționale (GALERIE FOTO)

ro

23 Mar, 2023 09:54 1019 Marime text
 

Echipa feminină de baschet CSM Constanța a debutat cu dreptul în prima fază (sferturi de finală) a turneului play-off al Ligii Naționale.
 
Fetele antrenate de Tatiana Gallova și Norbert Kovasch se duelează în această etapă, în sistemul cel mai bun din trei meciuri, cu Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc, iar în prima partidă, desfășurată la Constanța, în sala Complexului Sportiv „Tomis“, gazdele s-au impus cu 84-54 (26-8, 17-19, 27-12, 14-15).   
 

Debut solid pentru baschetbalistele noastre în play-off-ul Ligii Naționale! Keyona Hayes (21 de puncte, 7 recuperări) și Dora Ardelean (13 puncte, 8 recuperări, două pase decisive) au fost principalele realizatoare pentru CSM Constanța, care a avut o pasatoare de excepție în Miljana Dzombeta, cu 16 pase decisive!
 
Evoluție remarcabilă și pentru Paloma Cucu (6p, 11 recuperări, 4 pase decisive).
 
Celelalte puncte au fost reușite de: Podar 11p, Bianca Fota 9p, Croitoru 7p, Vitulova 6p, Dzombeta 4p, Tobin 4p, Manea 3p.
 
Au mai evoluat Petrof și Denisa Fota. Obținem prima victorie în drumul spre semifinale! Felicitări, jucătoarelor și staff-ului!
 
Se joacă în sistemul «cel mai bun din trei meciuri», iar echipa noastră se pregătește pentru următoarea confruntare, duminică, 26 martie, de la ora 17.00, la Târgu Secuiesc. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Dacă va fi nevoie, se va juca și a treia partidă, cea decisivă, la Constanța, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, pe 29 martie.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii