Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, prima echipă calificată în semifinalele turneului play-off din Liga Națională

ro

27 Mar, 2023 10:13 949 Marime text
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța s-a calificat prima în semifinalele turneului play-off al Ligii Naționale, după ce a câștigat primele două dispute cu Hoya ACS KSE Tg Secuiesc din sferturi, fază a competiției desfășurată după sistemul el mai bun din trei meciuri.
 
CSM Constanța a câștigat prima partidă, de pe teren propriu, cu 84-54, și s-a impus în al doilea meci, din deplasare, cu 72-64 (36-35 la pauză).
 
Cum echipa de pe litoral, antrenată de Tatiana Gallova și Norbert Kovasch, are 2-0 după două întâlniri, sfertul s-a decis, astfel că a treia partidă nu se mai joacă.   
 
În a doua partidă, Keyona Hayes a încheiat în double double, cu 25p și 12 recuperări. De la CSM Constanța au mai punctat Rebecca Tobin - 19p, 3 pase decisive și 12 recuperări, Alina Podar - 14p (2x3p), 2 pase decisive, Miljana Dzombeta - 6p și 8 pase decisive, Paloma Cucu - 4p, Tereza Vitulova - 2p și Teodora Manea - 2p. Au mai jucat Eva Petrof, Bianca Fota, Dora Ardelean și Anisia Croitoru.
 
CSM Constanța va întâlni în semifinale câștigătoarea seriei dintre FC Baschet UAV Arad și CS U Cluj-Napoca, având avantajul terenului propriu.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CSM Constanța Baschet)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii