Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța joacă astăzi în campionat, atât la masculin, cât și la feminin

ro

08 Jan, 2023 10:39 1779 Marime text
 

Formația feminină de baschet CSM Constanța susține astăzi primul meci oficial din 2023, întâlnind în deplasare Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc, în Liga Națională.
 
Partida începe la ora 17.00.
 
În clasament, formația de pe litoral se află pe locul 5, cu 17 puncte, după șapte victoria și trei înfrângeri, în timp ce Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc ocupă poziția a șasea, cu 16 puncte (6-4).        
 

CSM Constanța se află în fața primului meci oficial din 2023. Fetele antrenate de Tatiana Gallova au încheiat anul 2022 pe locul 3 în Liga Națională de Baschet Feminin iar prestațiile constănțencelor au fost printre cele mai bune din Liga Națională.
 
Cu un joc de echipă mult mai legat decât cel din startul campionatului dar și cu un lot care a permis antrenorilor să se folosească de toate jucătoarele, CSM Constanța a avut o serie de victorii care a propulsat-o între primele trei echipe din Liga Națională iar acum se pregătește de un nou test, în primul meci oficial al anului, în deplasare la KSE Târgu Secuiesc, Duminică, 8 Ianuarie, de la ora 17.00.
 
Alina Podar, Miljana Džombeta, Naomi Davenport, Lydia Rivers, Anisia Croitoru au fost performerele primei părți din campionat pentru echipa noastră.
 
Alina Podar și Naomi Davenport au fost principalele marcatoare pentru Constanța cu Miljana Džombeta cea mai bună pasatoare din echipă, Lydia Rivers cea mai bună jucătoare la recuperare din lotul nostru și Anisia Croitoru având cel mai bun procentaj la blocaje, este mesajul CSM Constanța.

 
Tot astăzi, au meci în campionat și baschetbaliștii de la CSM Constanța, care se duelează, de la ora 17.00, cu ABC Laguna București, pe terenul acesteia.
 
În ierarhia Conferinței B a Ligii Naționale, CSM Constanța se află pe șapte, cu 16 puncte (șase victoria și patru înfrângeri), pe când formația din capitală este a noua (ultima), cu 13 puncte (1-11).   
 

După ce a deschis anul 2023 cu o victorie în fața propriilor suporteri (n.r. 79-73 cu CSM 2007 Focșani), CSM Constanța joacă în deplasare. Duminică, 8 Ianuarie, de la ora 17.00, la Arena de Baschet din București, băieții antrenați de Alexandru Olteanu și Valentin Boian întâlnesc pe Laguna Sharks București, echipă pe care am întâlnit-o atât în presezon, cât și în Cupa României și Liga Națională de Baschet, se precizează pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii