Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța a învins vicecampioana națională. „Mereu cu un pas în fața adversarilor“ (GALERIE FOTO)

ro

27 Nov, 2022 11:21 1338 Marime text
 
 
O nouă victorie pentru echipa masculină de baschet CSM Constanța în Liga Națională, care a învins CSO Voluntari pe teren propriu cu 78-72.

CSO Voluntari este vicecampioana României și venea pe litoral după o victorie obținută în urmă cu câteva zile în FIBA Europe Cup!

La pauză, scorul a fost egal, 33-33, iar pe sferturi meciul Constanța – Voluntari a evoluat astfel: 18-17, 15-16, 20-16, 25-23.

Pentru echipa de la malul mării au înscris Nathan Johnson – 22p, Andrei Oprean – 14p, Vytenis Cizauskas – 14p, Jarid Rhodes – 11p, Mario Lazăr – 8p, Jakob Cebasek – 4p, Vlad Copodean – 3p și Egidijus Mockevicius – 2p.

Victorie de senzație pentru CSM Constanța în meciul cu CSO Voluntari, din etapa a 7-a a Ligii Naționale Masculine de Baschet, scor final 78-72!
 
Mereu cu un pas în fața adversarilor, baschetbaliștii noștri au făcut un sfert 3 excelent, cu Andrei Oprean în mare formă. Nate Johnson a dominat sfertul 4, dar Rhodes, Cizauskas și Cebasek au făcut și ei o treabă excelentă pe parchetul de la Sala Sporturilor, unde vicecampioana României venea după o victorie obținută în urmă cu câteva zile în FIBA Europe Cup!
 
Nate Johnson a încheiat meciul cu 22 puncte, două recuperări și două pase decisive. Andrei Oprean a reușit 14 puncte, o recuperare și 5 pase decisive, iar Vytenis Cizauskas 14 puncte, 3 recuperări și 6 pase decisive. Rhodes 11p / 5 / 1, Cebasek 4p / 9 / 1, Lazăr 8p, Corpodean 3p și Mockevicius 2p au punctat și ei pentru o victorie spectaculoasă în fața suporterilor noștri.
 
A fost o atmosferă de care ne era dor și pentru asta vă mulțumim tuturor pentru cei prezenți la sală! Meciurile tari continuă pentru CSM Constanța, va fi o lună Decembrie incendiară pentru Gladiatorii din Tomis cu meciuri dificile pe teren propriu! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii