Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța a câștigat primul meci din seria cel mai bun din trei în fața Rapidului, chiar la București

ro

09 May, 2024 09:51 532 Marime text
Foto: Facebook CSM Constanța Baschet

CSM Constanța s-a impus în fața Rapidului, chiar pe terenul „giuleștenilor”, cu scorul de 82 – 72 și a câștigat primul meci din seria cel mai bun din trei, miza fiind clasarea pe locul 5 în Liga Națională de Baschet Masculin Getica `95.
 
Cu o diferență de un singur punct în favoarea Rapidului la pauză, CSM Constanța a revenit de la vestiare extra motivată pentru a obține victoria și a avut în Jaylon Scott și Rolland Török principalele arme cu care echipa a pus mingea în ațe, Jorden Duffy conducând atacurile magistral, având 12 pase decisive și contribuind pe faza defensivă extraordinar, cu 5 recuperări și 3 intercepții la care a adăugat 7 puncte.
 
În cazul unei victorii și în meciul de la Constanța, ce va avea loc pe 12 mai, CSM va încheia stagiunea pe locul 5, într-un sezon în care deja a obținut cea mai bună clasare, în Top 6 național.
 
Constanța nu a mai obținut o clasare în primele 6 echipe ale României de aproape 20 de ani, de când BC Farul Constanța a încheiat pe locul 3 în Liga Națională, la finalul sezonului 2005, cu jucători precum Elliot Hatcher, Angel Santana, Lupusavei, Răducanu, Boeriu sau Liviu Dumitru.
 
„E momentul să umplem Sala Sporturilor din Constanța și să fim alături de băieți în ultimul meci al sezonului pe teren propriu, unul care ne poate trimite pe locul 5 în Liga Națională de Baschet Getica '95 în cazul unei victorii și poate închide sezonul pentru noi, chiar acasă.

Se anunță un meci doi incendiar cu finalista Cupei României, la Constanța, Duminică, pe 12 Mai, de la ora 17.00!
 
Hai, Constanța!”, transmit cei de la CSM.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii