Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bani de la bugetul local pentru ACS Fianchetto Constanţa şi pentru premieri şi lucrări la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“

ro

27 Jun, 2018 00:00 2624 Marime text
Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local al municipiului Constanţa de joi, 28 iunie a.c., se află şi patru proiecte de hotărâte care privesc sportul constănţean.
Acestea sunt:
1. Proiect de hotărâre privind alocarea unei sume din bugetul local pentru finanţarea Asociaţiei Club Sportiv Fianchetto Constanţa în vederea participării la Campionatul Naţional de şah pentru copii şi juniori.
 
2. Proiect de hotărâre privind alocarea unei sume din bugetul local pentru premierea sportivului constănţean şi a antrenorului principal constănţean din cadrul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanţa care au obţinut performanţe deosebite la competiţia internaţională Campionatul European de tineret (Under-21) la tenis de masa, Minsk / Belarus.
 
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Consolidare structură de rezistenţă, supraînălţare şi modernizare clădire şi dotări sală de tenis de masă în cadrul Liceului Nicolae Rotaru din Constanţa“.
 
4. Proiect de hotărâre privind asigurarea finanţării de la bugetul local a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul naţional de dezvoltare locală pentru obiectivul de investiţii „Consolidare structură de rezistenţă, supraînălţare şi modernizare clădire şi dotări sală de tenis de masă în cadrul Liceului Nicolae Rotaru din Constanţa“.
Şedinţa de consiliu se desfăşoară în Sala „Remus Opreanu“ a Consiliului Judeţean Constanţa, de la ora 14.00.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii