Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au jucat pe Arena Naţională Grupa 2010 de la Farul Constanţa, pe podium la Festivalul Sportului pentru Toţi (galerie foto)

ro

08 Aug, 2019 00:00 5724 Marime text
Arena Naţională din Bucureşti a găzduit Festivalul Sportului pentru Toţi, o întrecere de amploare organizată de Primăria capitalei şi de Compania Municipală Sport pentru Toţi.
 
Printre cluburile de fotbal care au participat s-a numărat şi Farul Constanţa, cu grupele 2010 şi 2007, ambele antrenate de Bogdan Ciocănel. Grupa 2010 a reuşit să urce pe podium, ocupând locul trei, după ce a învins în finala mică FC Argman Bucureşti cu 3-2. De altfel, formaţia de pe litoral nu a pierdut în timpul regulamentar în nicio partidă din cele şase disputate, câştigând cinci, iar semifinala cu FCSB încheind-o la egalitate, 2-2, iar apoi cedând la loviturile de departajare cu 1-3. 
 
În grupă, Farul 2010 a trecut de Progresul Spartac Bucureşti (11-0), de FC Argman Bucureşti (6-1), de FC Voluntari (5-2) şi de FC Ruşanu Bucureşti (4-1). Performanţa micilor farişti e cu atât mai importantă cu cât echipa e pregătită de puţin timp de Bogdan Ciocănel. „În doar şase luni, am format o echipă competitivă. Alcătuim un grup unit, cu copii minunaţi“, a declarat Bogdan Ciocănel.
 
În lotul Farului 2010 care a participat la turneu au fost incluşi: Andrei Balaban, Patrick Nestor, David Croitoru, Damian Drăghici, Nikolas Olteanu, Tudor Dogaru, Sebastian Banerd, Tudor Vochin, Adrian Ion, Mario Voinescu, Erik Culea, David Niţu, Luca Vilcinschi, David Mirea, Luca Ruscu şi Robert Caracostea.
La categoria de vârstă 2007 de la Festivalul Sportului pentru Toţi, Farul Constanţa a participat cu două echipe, însă niciuna nu a reuşit să treacă de grupe. Cel mai aproape de a ieşi din serie a fost prima echipă, care a disputat finala grupei, cedând în faţa formaţiei FCSB. 
 
Sursa foto: Facebook (Angelica - Luiza Vochin, Academia Farul, Matei Caracostea)      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii