Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atena Sport Club Constanța Înotătoarea Eva Maria Paraschiv, două medalii și un loc șase la Festivalul Olimpic al Tineretului European

ro

31 Jul, 2022 14:57 1855 Marime text

Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Banska Bystrica (Slovacia) i-a adus două medalii și un loc șase, „la pachet“ cu record personal, înotătoarei Eva Maria Paraschiv, de la Atena Sport Club Constanța (antrenor, Răzvan Florea).

Tânăra sportivă a urcat pe podium în proba de ștafetă combinată 4x100 m mixt, în care a cucerit argintul, cu 4:00.72 min., alături de Aissia Prisecariu, Darius Coman și Alexandru Constantinescu, și în proba de ștafetă 4x100 m mixt, în care România, în formula Aissia Claudia Prisecariu, Brigitta Vass, Eva Maria Paraschiv și Irina Preda, a obținut medalia de bronz, cu 4:14.81 min.

A treia finală în care a evoluat Eva Maria Paraschiv la FOTE 2022 a fost cea de la 200 m fluture, constănțeanca ocupând un meritoriu loc șase, cu timpul de 2:19.78, ceea ce reprezintă record personal.     

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Natație și Pentatlon Modern)     
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii