Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape 200 de copii au participat la Cupa Hagi, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Tulcea (GALERIE FOTO)

ro

06 Feb, 2023 10:37 1534 Marime text
 

Cupa Hagi, întrecere de fotbal în sală rezervată copiilor și juniorilor, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Tulcea, în județul vecin, și-a derulat și ediția 2023.
 
Întrecerea a avut loc cu prilejul zilei de naștere a „Regelui“ și a reunit aproape 200 de mici fotbaliști, de la 12 echipe.
 
Partidele s-au jucat în trei centre, Isaccea, Luncavița și Baia, seriile fiind câștigate de FC Delta Tulcea, Dunărea Măcin și, respectiv, Razelm Jurilovca.
 

La mulți ani, Gică Hagi! Cupa Hagi, competiție unică, organizată de Asociația Județeana de Fotbal Tulcea, în semn de respect și apreciere pentru cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, de ziua lui, 5 februarie, cu participarea a 12 echipe de copii si juniori!
 
Peste 180 de copii au jucat un fotbal frumos, de plăcere, în sălile moderne de sport din Isaccea, Luncavița și Baia, puse la dispoziție de domnii primari, buni gospodări, cu drag de sport, la rugămintea subsemnatului, pentru a cinsti ziua lui Hagi prin bucuria copiilor de a juca fotbal!
 
Toți copiii au fost premiați cu diplome de participare, iar câștigătoarele seriilor, FC Delta, Dunărea Măcin si Razelm Jurilovca, au câstigat cupele prin merit sportiv! Felicitări tuturor!, este mesajul lui Petre Badea, președintele AJF Tulcea.

 
Echipele participante au fost FC Ceres Min Ceamurlia, Hamangia Baia, Unirea Casimcea, Razelm Jurilovca, Partizanul Luncavița, Dunărea Mâcin, Granitul Greci, Triumf Cerna, Progresul Isaccea, AS Neptun, FC Delta Tulcea și Victoria Delta Tulcea.
 
Rezultatele înregistrate
 
Sala de sport Baia
Baia - Jurilovca 0-4 (0-3)
Ceamurlia – Casimcea 1-4 (1-2)
Finala mică: Baia-Ceres 0-7 (0-3)
Finala mare: Jurilovca – Casimcea 2-1 (0-0)
 
Sala de sport Luncavița
Luncavița - Greci 1-0 (1-0)
Cerna - Măcin 1- 2 (1-1)
Finala mică: Cerna - Greci 4-1 (3-1)
Finala mare: Luncavița - Măcin 0-4 (0-1)
 
Sala de sport Isaccea
Isaccea - Asociatia Neptun 3-2 (0-1)
Delta Tulcea - Victoria Delta Tulcea 6-1 (6-0)
Finala mica: Neptun – Victoria Delta 4-6 la penalty, 4-4 (1-0)
Finala mare: Isaccea-Delta Tulcea 1-6 (0-6).
 

Pentru a-l celebra pe cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi, Asociația Județeană de Fotbal Tulcea a organizat și anul acesta o nouă ediție a competiției Cupa Hagi la fotbal în sală. Președintele AJF Tulcea, Petre Badea, a inițiat această cupă unică la nivel național în urmă cu 11 ani și, de la prima ediție, se află în calendarul competițional al fotbalului tulcean an de an. Toți arbitrii care au oficiat aceste meciuri au fost stagiari, din seria de 29 absolventi ai Școlii de Arbitraj din cadrul Asociației Județene de Fotbal Tulcea, este mesajul de pe pagina de Facebook a AJF Tulcea.

 
Sursa foto: Facebook (AJF Tulcea)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii