Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorului Ion Crăciun i se pregăteşte ceva

ro

27 Sep, 2012 01:00 1737 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa susţine, astăzi, de la ora 14, în Sala Sporturilor din Constanţa, meciul din etapa a treia a Diviziei A, contra formaţiei Bowling Bobowling Sf. Gheorghe.

După un start lansat de campionat, cu două victorii din două meciuri, 29-20 (14-8) acasă cu CSM Unirea Slobozia şi 34-22 (21-10) în deplasare cu HC Activ CSO Plopeni, constănţencele îşi doresc un nou succes.

"Sperăm să nu avem probleme şi să ne impunem, deşi echipa din Sf. Gheorghe are, ca şi noi, două victorii din două meciuri. Cred, totuşi, că, evoluând în faţa propriilor suporteri şi având un lot mai bun, vom câştiga. Este un joc mai special, pentru că fetele îşi doresc să-i ofere o evoluţie bună antrenorului Ion Crăciun, drept cadou pentru ziua sa de naştere. Jucătoarelor le place mult modul de lucru al lui Ion Crăciun, simţind şi ele că astfel le creşte valoarea, ceea ce le poate aduce în viitor contracte mai bune. De aceea cred că la fiecare joc vor dori să joace ca şi cum ar fi mereu ziua antrenorului", a declarat directorul executiv al CSU Neptun, Paul Alexe.

Confruntarea este arbitrată de o brigadă feminină, formată din Georgiana Doană şi Ana-Maria Gociu (ambele, din Bucureşti).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii