Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul FC Farul îl va da în judecată pe arbitrul Porumbel!

ro

20 Oct, 2012 02:53 2925 Marime text
alinartimon.jpgAntrenorul principal al FC Farul, Alin Artimon, a declarat că îl va acționa în instanță pe arbitrul de rezervă al meciului din etapa a șaptea a Ligii a 2-a, cu Dunărea Galați, de la Constanța. Artimon a fost eliminat de pe bancă în acel meci, iar pe baza documentelor oficiale de la confruntare, printre care și raportul arbitrului de rezervă, Valentin Porumbel, din Călărași, a primit o suspendare record de nouă etape și o amendă de 4.500 de lei. Artimon contestă însă cele consemnate în foaia de joc de arbitru, motiv pentru care a decis să se adreseze justitiție, pentru a i se face dreptate.

"În raport, arbitrul de rezervă a scris că eu l-am bruscat, înjurat şi ameninţat. Îl voi acţiona în judecată pentru fals în declaraţii oficiale. Dintre cele trei capete de acuzare recunosc doar faptul că l-am înjurat. Pot dovedi cu înregistrarea partidei că nu l-am bruscat. Meciul a fost transmis în direct la TVR 1 şi o cameră se afla la mijlocul terenului, la 10 metri de noi. Niciun alt oficial al meciului nu a făcut referire la incident într-un raport. Acum îmi pare rău că nu am aruncat cu targa după el, pentru că stăteam doar două etape. Voi merge cu acţiunea judecătorească până la capăt, ca arbitrul să se înveţe minte că nu face numai ce vrea el", a declarat antrenorul Alin Artimon.

Conducătorii Farului au declarat că vor face apel la această decizie a Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal. FC Farul are rundă liberă astăzi, urmând ca săptămâna viitoare să susțină două meciuri în campionat: miercuri, de la ora 15.00, cu Dinamo II, în deplasare, și sâmbătă, de la ora 11.00, cu ACS Buftea, la Constanța.

Sursa foto: FC Farul

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii