Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anton Petrea, din nou în funcția de antrenor al echipei FCSB. Declarația lui Gigi Becali

ro

15 Nov, 2021 21:52 1499 Marime text
  • Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunţat, luni seara, cine îl va inlocui pe Edward Iordănescu.

Becali a declarat că  la conducerea tehnică a echipei este Anton Petrea, antrenor care a mai condus formaţia bucureşteană în sezonul 2020-2021, conform Agerpres.

Am semnat contractul cu Toni Petrea, mâine este la antrenament. Nu e Dică antrenor pentru că e Toni Petrea. Nici nu am vorbit cu Dică, nu ştiu nimic de asta. Eu nu am spus că vorbesc cu el, a declarat Becali la postul DigiSport.

 

Dacă merg treburile bine, eu nu mă bag peste Toni. Adică să joace 11 meciuri, cum a jucat Edi Iordănescu... Acum sunt 8 puncte diferenţă (n.r. - faţă de CFR Cluj). Deci după 10 meciuri Toni Petrea trebuie să fie măcar la 6 puncte în spate. Deci să câştige măcar 2 puncte faţă de CFR, pentru că eu cu CFR mă bat la campionat. Edi a jucat 11 meciuri, a venit când erau 7 puncte, iar acum sunt 8. Deci Edi a pierdut un punct. Dacă el câştiga un punct, atunci nu mai pleca, a adăugat finanţatorul.


Anton Petrea (46 de ani) a mai condus formaţia FCSB între 15 iulie 2020 şi 19 mai 2021. Fost secund al lui Laurenţiu Reghecampf, Petrea nu a mai condus nicio echipă de la despărţirea de FCSB din luna mai.

El îl înlocuieşte în funcţie pe Edward Iordănescu, antrenor al cărui contract cu FCSB a fost reziliat, luni, pe cale amiabilă.

Suporterii au vandalizat baza de antrenament a echipei din Berceni, precum şi clădirea din Bucureşti în care îşi are biroul finanţatorul Gigi Becali, după ce FCSB a anunțat oficial despărțirea de antrenorul Edward Iordănescu. Gigi Becali a anunțat că a făcut sesizări la Poliție și Procuratură împotriva suporterilor după reacția acestora de duminică noapte.

Petrea a evoluat ca jucător la formaţiile Juventus Bucureşti, Venus Bucureşti, FC Rapid şi FC Snagov, iar după retragerea din activitate, în 2012, a devenit secund în staff-ul antrenorului Laurenţiu Reghecampf. Alături de acesta, el a lucrat la formaţiile FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex Loveci, Al Wahda şi Al Wasl.

Sursă foto: Facebook/FCSB
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii