Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Ana, din nou campioană europeană la senioare! Luptătoarea din Mangalia continuă să scrie istorie

ro

20 Apr, 2023 21:24 1659 Marime text
 
O nouă performanță fără seamăn a luptătoarei Andreea Ana, originară din Mangalia, cea care, la Campionatul European pentru seniori din Croația, a cucerit medalia de aur, menținându-și astfel titlul continental.
 
Andreea Ana este legitimată în prezent la CSA Steaua București, dar a început luptele la Mangalia, cu antrenorul Marian Oancea, sub bagheta căruia sportiva a deprins tainele luptelor și a ajuns la performanță.    
 

Aur! Medalie de aur pentru România și pentru Ana Andreea Beatrice, la Campionatul European Seniori 2023!

Luptătoarea noastră scrie și rescrie pagini de istorie, cucerind al doilea titlu continental consecutiv pentru luptele feminine românești!

S-a cântat imnul României în Arena de la Zagreb pentru Ana Andreea Beatrice, care a învins-o cu 8-0 în finala mare a categoriei 55 kg, pe Erika Bognar (HUN).

Cu lacrimi de fericire, cu certitudinea unui viitor de excepție deja confirmat, Ana Andreea Beatrice devine dublă campioană a Europei la Seniori pentru România!

Felicitări, Andreea! Felicitări antrenorilor Nikolai Stoyanov, Adina Popescu, Marin Filip, antrenorului descoperitor Oancea Marian, staff-ului medical, precum și tuturor celor care au contribuit la pregătirea și parcursul ei!, este mesajul Federației Române de Baschet.


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Lupte)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii