Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Pătulea şi Ciprian Milea au revenit la antrenamentele FC Farul

ro

05 Nov, 2015 00:00 2512 Marime text
FC Farul susţine vineri, 6 noiembrie, meciul din etapa a 12-a a Ligii a 2-a, întâlnind, de la ora 17.00, formaţia CS Baloteşti. „Marinarii“, care vin după înfrângerea din deplasare cu ACS Berceni, se află pe locul şase, cu 17 puncte, în timp ce echipa ilfoveană, fără victorie în ultimele cinci meciuri, ocupă poziţia a 11-a, cu nouă puncte. 

În confruntarea de vineri, FC Farul nu îi va putea folosi pe mijlocaşii Florin Pătraşcu şi Adrian Ionescu, ambii suspendaţi în urma disputei cu ACS Berceni, în care au fost eliminaţi. În aceeaşi confruntare, fundaşul Ciprian Milea a fost înlocuit de timpuriu, în minutul 5, după ce s-a accidentat serios, spărgându-şi arcada şi fiind transportat la spital. De ieri, Milea a revenit însă la pregătire, iar cu echipa se pregăteşte şi atacantul Adrian Pătulea, absent mai mult timp de pe teren din pricina unei accidentări. Rămâne de văzut însă la ce potenţial fizic se vor afla ei la ora meciului. „Disputa cu CS Baloteşti va avea gradul ei de dificultate. Oaspeţii alcătuiesc o formaţie arţăgoasă şi agresivă, care pune accent în special pe factorul fizic, dar trebuie să câştigăm. Altă variantă nu avem. Să sperăm că ne vom impune printr-un joc elaborat şi eficient“, a declarat preşedintele executiv al clubului constănţean, Auraş Braşoveanu.

„Invenţii, tâmpenii, afirmaţii fără logică şi fundament” 

Oficialul farist a negat cu vehemenţă că echipa de la malul mării ar avea vreo implicare în scandalul meciurilor trucate pentru pariuri pe care le-ar investiga Federaţia Română de Fotbal. Presa centrală a publicat informaţii cum că, printre meciurile suspecte, ar fi şi partida FC Farul - Gloria Buzău 4-0, jucată pe 24 septembrie 2014. „Cu mâna pe inimă vă spun că jocul s-a disputat 100% pe teren, respectându-se principiile fair-play-ului. Ce se speculează sunt invenţii, tâmpenii, afirmaţii fără logică şi fundament. Cum să fi discutat între ei cei doi antrenori, când se aflau în faţa observatorului, a rezervei de arbitru şi a publicului? Am curaj să duc jucătorii în faţa oricui şi să spună dacă măcar li s-a sugerat vreodată ceva, darmite să li se fi cerut ceva. De altfel, eu sunt convins că acest meci nici nu va fi instrumentat. Nu înţeleg de ce a fost adus în discuţie. Mă deranjează că se încearcă asemenea murdării pe Liga a 2-a. Ceva nu se leagă, miroase. De ce se vehiculează informaţii când dosarul nu a fost finalizat?”, a spus Auraş Braşoveanu, care e şi preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal II.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii