Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACS Extreme Ronin Fight Constanţa, pe podium la Campionatul Euro-Asiatic Voievod Moldova (galerie foto)

ro

01 May, 2018 00:00 4652 Marime text
Reprezentanţii ACS Ronin Fight Constanţa au obţinut rezultate deosebite şi la ediţia a cincea a întrecerii de arte marţiale Campionatul Euro-Asiatic Voievod Moldova, de la Chişinău, competiţie care a făcut parte din seria de manifestări ce marchează anul „Ştefan cel Mare şi Sfânt“.
 
Sportivii pregătiţi de Şenol Amamut au urcat de 12 ori pe podium, obţinând şase medalii de aur şi tot atâtea de argint, astfel: Amalia Niţă (categ. -40 kg) - locul 1 la K1 şi Low Kick; Mateo Simionescu (categ. -35 kg) - locul 2 la K1 şi locul 1 la Low Kick; Alin Florin Ifrim (categ. -65 kg) - locul 1 la K1 şi locul 2 la Low Kick; Alexandru Borş (categ. -60 kg) - locul 2 la K1 şi Low Kick; Sarchis Trofin Arachelian (categ. -65 kg) - locul 2 la K1 şi locul 1 la Low Kick; Gabriel Daniel Lepădatu (categ. 74 kg) - locul 1 la K1 (învingând prin KO tehnic în repriza întâi, în primele 30 de secunde, adversarul său din Rusia) şi locul 2 la Low Kick.
 
Au participat 400 de sportivi din opt ţări.
„Sportivii au reprezentat şcoli de tradiţie şi au fost extraordinar de buni, cu o vastă experienţă, astfel că meciurile au fost extrem de dificile. Sportivii români s-au evidenţiat clar, România clasându-se ca de obicei pe locul întâi. Mulţumesc preşedintelui Federaţiei de Luptă Naţională Voievod, Nicolae Pascaru, pentru buna organizare a evenimentului, dar şi părinţilor şi sportivilor. Sunt mândru că am putut şi de această dată să ridicăm România pe primul loc de pe podium“, a declarat Şenol Amamut.
 
Citeşte şi:

ACS Extreme Ronin Fight Constanţa participă cu şase luptători la Campionatul Euro-Asiatic Voievod Moldova, de la Chişinău
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii