Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Hagi și ACS Premier Iași au devenit cluburi partenere. Care a fost prima acțiune comună

ro

16 Oct, 2023 10:10 1100 Marime text


Aflată într-un continuu proces de completare a numărului cluburilor partenere, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, academia numărul 1 din România, conform evaluării întocmite de Federația Română de Fotbal, a stabilit o relație de acest tip și cu ACS Premier Iași, care a devenit astfel cel mai proaspăt partener al grupării de pe litoral.

Înțelegerea dintre cele două grupări a fost parafată în Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, în prezența președinților celor două grupări, Pavel Peniu (Academia Hagi) și Ionuț Măgureanu (Premier Iași).

De asemenea, au mai fost prezenți Cristian Cămui (director tehnic Farul), Mihai Stere (director coordonator Farul), Ciprian Micu (director coordonator Academia Hagi) și Sorin Căldare (director sportiv Premier Iași).

Prima acțiune comună Academia Hagi - ACS Premier Iași s-a desfășurat în ziua încheierii înțelegerii dintre cele două grupări, când s-au desfășurat două jocuri test între generațiile 2012 și 2013 ale celor două cluburi.

Constănțenii vor întoarce vizita ieșenilor în luna noiembrie, când ACS Premier Iași va organiza un turneu la mai multe categorii de vârstă.

Sursa foto: Academia Hagi

Citește și:


Academia Hagi și ACS Lusitan au devenit cluburi partenere (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii