Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

9 din 9! Fotbalistele de la Farul Constanța încheie anul cu victorii pe linie Ionuț Florea - „Dacă muncești și te dedici, rezultatele apar imediat“

ro

03 Dec, 2022 00:00 2529 Marime text
 

 
  • Având ca obiectiv promovarea imediată în Liga 1, jucătoarele de pe litoral sunt pe drumul cel bun către eșalonul de elită, conducând în clasamentul seriei întâi din Liga a 2-a. Și în Cupa României lucrurile au mers bine.
 
Echipa feminină de fotbal Farul Constanța a avut un an perfect, încheind 2022 cu victorii pe linie în cele nouă partide pe care le-a susținut, opt în Liga a 2-a și una în Cupa României.
 
Având ca obiectiv promovarea imediată în Liga 1, jucătoarele de pe litoral sunt pe drumul cel bun către eșalonul de elită, conducând în clasamentul seriei întâi din Liga a 2-a, cu trei puncte înaintea formației de pe locul doi. Farul a acumulat 24 de puncte, iar golaverajul este 54-7. Ierarhia arată astfel: 1. Farul - 24p, 2. ACS Liceenii Topolog - 21p, 3. Chindia Târgoviște - 18p, 4. ACS Vulpițele Galbene - 15p, 5. FCSB - 10p, 6. Măgura 2012 Bacău - 6p, 7. Vasa Femina FC 2 - 5p, 8. ACS Juniorul 2014 - 4p, 9. CS Nicu Gane Fălticeni - 3p.

„Fetele au cel mai mare merit“
 
Și în Cupa României lucrurile au mers bine, formația de la malul mării câștigând la scor partida cu FCSB (11-0) și calificându-se astfel în optimi. „Mă bucur pentru calificare, le-am spus și fetelor, orice meci îl tratăm la victorie, cu cea mai mare seriozitate. Și Cupa este importantă. Am dovedit încă o dată că am crescut de la meci la meci. Dacă muncești și te dedici, rezultatele apar imediat. Fetele au cel mai mare merit. Am înregistrat nouă victorii din tot atâtea partide. Succesele au apărut în urma muncii susținute, în cele șase luni de când ne-am întâlnit, ne-am cunoscut, în urma preluării echipei de la Selena SN Constanța. Suntem pe drumul cel bun, dar mai avem mult de muncă. Greul abia acum începe, pe drumul către prima ligă“, a declarat Ionuț Florea, antrenorul principal al Farului, la Farul TV.  
 
Un tur de campionat reușit
 
„Ne bucurăm foarte mult că am mers mai departe în Cupa României. A fost o partidă la îndemâna noastră și s-a văzut în teren. În campionat, suntem pe primul loc datorită modului în care am tratat competiția și antrenamentele. După muncă, și răsplată. Mai avem însă de lucru“, a precizat, conform sursei citate, și jucătoarea Maria Popa. O altă fotnalistă, Crina Rida, a precizat: „A fost un meci dificil, jucat și pe frig, dar am reușit să ne impunem jocul și să câștigăm la un scor foarte mare. Am avut un tur de campionat reușit, suntem pe primul loc, ne bucurăm pentru parcursul excelent. Așteptăm vacanța, o perioadă frumoasă a anului, cu sărbătorile“.
       
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Fotbalistele de la Farul Constanța au învins cu 11-0 FCSB și s-au calificat în optimile Cupei României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii