Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

20 de ani de la „Gala Hagi”, evenimentul grandios care a marcat încheierea activităţii de fotbalist a lui Gică Hagi

ro

24 Apr, 2021 00:00 3592 Marime text
  • Gala Hagi s-a desfăşurat în 2001 la Bucureşti, participând multe nume mari ale fotbalului mondial. 
 
Sâmbătă, 24 aprilie, se împlinesc 20 de ani de la „Gala Hagi”, evenimentul prin care Gică Hagi, cel mai bun fotbalist din istoria României, a marcat încheierea activităţii de jucător.
 
Cu acest prilej, în Bucureşti, pe un stadion „Lia Manoliu” arhiplin, a avut loc un meci de gală, partida de adio a „Regelui”, între echipa naţională a României şi „Stelele Lumii”, din rândul cărora nu au lipsit Taffarel, Stoicikov, Ronald Koeman, Butragueno, Prosinecki sau Hakan Sukur. Meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2. Hagi a invitat numeroşi prieteni din fotbal, foşti coechipieri şi antrenori de-ai săi. La eveniment au participat şi oficialităţi ale fotbalului european şi mondial, printre care Joseph Blatter (la acea dată preşedintele FIFA) şi Michel Platini.
 
„Vă mulţumesc mult tuturor. N-aş fi crezut că va veni atâta lume să mă vadă numai pe mine. Văd stadionul plin şi vă spun că vă iubesc! Vă respect pe toţi, veţi fi mereu în inima mea!”, li s-a adresat Gică Hagi spectatorilor de la meciul său de retragere. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook „Gheorghe Hagi”.
 
Citeşte şi:
 
Vineri este ziua de naştere a lui Gică Hagi. Imagini rare, din tinereţea fotbalistică a „Regelui“!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii