Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

11 fotbaliști de la Farul și unul de la Unirea Constanța, convocați la meciuri ale echipelor naționale 2003 și 2004

ro

03 Aug, 2021 00:00 3656 Marime text
 

 
  • Adversarele selecționatelor tricolore, la Mogoșoaia și la Timișoara, vor fi Naționalele din Israel, respectiv Bosnia-Herțegovina.
 
Marți, 3 august, și joi, 5 august, echipa națională de fotbal a juniorilor născuți în anul 2003 va disputa două partide amicale în compania selecționatei similar a Israelului.
 
Confruntările vor fi găzduite, de la ora 21.00, de Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Între cei 24 de tricolori convocați de selecționerul României, Adrian Văsîi, se numără și cinci de la Farul Constanța: Bogdan Lazăr - fundaș, Dan Sîrbu, Ștefan Bodișteanu, Nicolas Popescu (foto) - mijlocași, Luca Andronache - atacant. „Tricolorii U19 vor evolua în luna noiembrie în preliminariile EURO 2022. Vor întâlni Letonia (10 noiembrie), San Marino (13 noiembrie) și Turcia (16 noiembrie). Se califică mai departe la Turul de Elită cele 13 câștigătoare ale grupelor, ocupantele locurilor secunde și cea mai bună echipă de pe locurile 3“, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.
 
Pe 3 și 5 august, o altă reprezentativă națională, cea formată din juniorii născuți în anul 2004, va disputa o dublă de verificare, cu Bosnia-Herțegovina. Ambele meciuri se vor juca pe stadionul „Dan Păltinișanu“ din Timișoara, de la ora 19.00. Naționala condusă de Daniel Oprescu s-a reunit într-o formula care cuprinde și șapte fotbaliști de la Constanța: șase legitimați la Farul (David Dincă - portar, David Maftei, Osman Emre - fundași, Eduard Radaslavescu, Vlasti Martinovic, Ianis Malama - mijlocași) și unul legitimat la Unirea Constanța (Ștefan Stavrositu - mijlocaș).  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța

 
Citește și:
 
Șapte fotbaliști de la Farul Constanța, convocați la Naționala U-17. Stagiu de pregătire și amicale cu Macedonia de Nord
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii