Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un elicopter s-a prabusit, doi oameni au fost raniti!

ro

05 Jan, 2010 18:04 1686 Marime text

 elicopter1.jpg

Un elicopter care urmărea etapa a 3-a a raliului Dakar s-a prăbuşit în provincia argentiniană Catamarca, iar doi dintre cei 4 oameni care se aflau la bordul aeronavei au fost răniţi.

Presa din America de Sud relatează că elicopterul transporta 4 persoane, însă doar pilotul şi unul dintre asistenţii săi au fost răniţi. Cei doi au fost transportaţi la spital, însă unul dintre ei a suferit doar răni uşoare, iar situaţia sa nu era atât de gravă. În cazul celuilalt, leziunile suferite au fost mai grave, iar doctorii au decis că rănitul trebuie transportat la un spital mai mare unde poate primi îngrijire corespunzătoare.

Cel mai probabil, elicopterul s-a prăbuşit din cauza vântului puternic care bate în acea zonă a Argentinei. Potrivit ziariştilor, aeronava nu avea permis pentru a se afla în acea zonă, însă nu există un punct de vedere oficial asupra acestui aspect.

Accidentul este al doilea din acest sezon de Dakar. În prima zi a concursului, pilotul Mirco Schultis a accidentat 6 persoane care urmăreau cursa de pe marginea traseului, iar una dintre acestea, o femeie, a decedat la scurt timp.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii