Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masa/Elizabeta Samara, tripla campioana nationala la tineret

ro

12 Oct, 2009 18:08 1609 Marime text

samara.jpgSportiva legitimată la LPS Farul a dominat din nou competiţia internă reuşind să-şi adjudece trei titluri de campioană. În finală, Elizabeta Samara a învins o altă sportivă legitimată la clubul constănţean, Cristina Hîrîci. Podiumul a fost completat de bistriţeanca Bernadette Szocs şi de Camelia Postoacă de la Cîmpulung Muscel. Celelalte două sportive de la LPS Farul, prezente în competiţie, Anamaria Sebe şi Ioana Ghemeş, au fost eliminate în sferturile de finală.

În competiţia de dublu feminin, perechea constănţeană Samara/Ghemeş a câştigat fără dubii disputa cu perchea Szucs/Postoacă, şi au obţinut titlul naţional. Medaliile de bronz au ajuns tot la LPS Farul fiind obţinute de perechile Hîrici/Sebe şi Andreea Filip/Irina Ciobanu.

La dublu mixt, Samara a făcut pereche cu buzoianul Ovidiu Ionescu şi, normal, şi-a trecut în cont al treilea titlu naţional de tineret. În finală, dublul campion a trecut de perechea Alexandru Cazacu (ACTT Bucureşti)/Cristina Hîrici. Alţi doi sportivi constănţeni, Anamaria Sebe şi Bogdan Simion, au obţinut medaliile de bronz.

Altfel, în competiţia masculină de simplu, buzoianul Ovidiu Ionescu a cucerit titlul după ce a trecut în finală de Honor Szocs (CSM LPS Bistriţa). Ultimul loc pe podium i-a revenit faristului Lucian Munteanu, în timp ce un alt constănţean, Bogdan Simion, a părăsit competiţia în sferturi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii