Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis/Davidenko invingator la Doha

ro

10 Jan, 2010 01:14 1861 Marime text

davidenko.jpgTenismenul rus Nikolai Davidenko s-a impus, sâmbătă, la turneul Qatar Exxon Mobil Open de la Doha, după ce l-a învins pe spaniolul Rafael Nadal în finala competiţiei dotate cu premii în valoare de peste un milion de dolari. Cap de serie numărul trei, Davidenko a trecut deNadal (2)întrei seturi, scor 0-6,7-6, 6-4,şi va încasa un cec în valoare de 185.850 de dolari şi 250 de puncte ATP.A fost pentru a treia oară când cei doi s-au întâlnit într-o finală, iar de fiecare dată rusul s-a impus, conducând şi la întâlniri directe, scor 5-4.

Partida a început cu ibericul la timonă, rusul părând a fi incapabil să reacţioneze la seria de lovituri expediate de Nadal. Din păcate pentru fostul lider al clasamentului mondial, DAvidenko şi-a revenbit miraculos în următoarele seturi şi s-a impus pentru a cincea oară într-un meci cu Nadal.

În semifinale, Davidenkoa reuşit să treacă şi defavoritul numărul 1, Roger Federer, în două seturi, scor 6-4, 6-4.

În proba de dublu, perechea spaniolă Guillermo Garcia-Lopez/Albert Montanes a câştigat finala în faţa cuplului Frantisek Cermak (Cehia)/Michal Mertinak (Slovacia), scor 6-4, 7-5.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii