Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Olimpism Regele Pele a dat cu bata-n balta

ro

01 Oct, 2009 19:45 1033 Marime text

Cunoscut pentru gafele monumentale pe care le face, ambasadorul oraşului Rio de Janeiro pentru JO 2016, fostul mare fotbalist Pele, l-a confundat pe baschetbalistul Michael Jordan cu regele muzicii pop, Michael Jackson. Eroarea a fost făcută atunci când fostul internaţional brazilian a vorbit despre absenţa sportivului la congresul care va stabili oraşul gazdă pentru Olimpiada de peste 7 ani.

Pele a fost întrebat de un jurnalistce părere are despre absenţa lui Michael Jordan din delegaţia care susţine candidatura oraşului Chicago la Copenhaga, iarfostul mare jucător cariocas a răspuns:„Nu ştiu dacă am înţeles bine întrebarea dumneavoastră... Eu îmi dau viaţa, dacă ţara îmi cere asta. Nu înţeleg întrebarea despre Michael Jackson, ţinând cont de faptul că el nu este un jucător".

Normal, eroarea a provocat rumoare în sală, dar când Pele a aflat că întrebarea se referea la Michael Jordan şi nu la Michael Jakson a comentat râzând: „Toată viaţa mea, am încercat să dau totul pentru Brazilia. De aceea sunt aici".

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut în istoria fotbalului sub numele Pelé este ambasadoruloraşului Rio de Janeiro, care şi-a depus candidatura pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2016.

Mâine, Comitetul Internaţional Olimpic va stabili gazda Jocurile Olimpice de vară din 2016, având de ales dintre oraşele Chicago, Madrid, Rio de Janeiro şi Tokyo.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii