Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal/Preliminariile CE Romania a spulberat Portugalia

ro

15 Oct, 2009 03:33 770 Marime text
Naţionala de handbal feminin a României s-a impus în această seară la Sighişoara, în faţa selecţionatei Portugaliei, scor 37-23 (19-8), în primul meci din Grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2010.

În prima repriză, româncele nu le-au lăsat nicio şansă portughezelor, preluând conducerea încă de la început. Cu portarul Florentina Stanciu în mare formă, selecţionata tricoloră a reuşit să ia un avantaj de 11 goluri după primele 30 de minute, scor 19-8. deşi repriza secundă a fost mai slabă, România a menţinut avantajul luat în prima parte iar selecţionerul Radu Voina a avut şansa să ruleze tot lotul, în timp ce tricolorele au jucat la spectacol în multe momente la jocului, spre încântarea spectatorilor din sală. De remarcat debutul Mihaelei Tivadar de la HCM Roman cea care a marcat imediat după ce a intrat pe teren..

Pentru România au marcat: Vărzaru (6), Manea (5), Maier (4), Amariei (4), Lecuşanu (3), Stanca (3), Moldovan (3), Elisei (2), Puşcaşu (2), Vădineanu (2), Neagu (2), Tivadar (1).

Următoarea partidă a tricolorelor, cu Elveţia, va avea locla 17 octombrie, în deplasare. Elveţiencele au cedat în Ungaria, scor 33-20 în prima lor partidă de calificare. Primele două clasate la finalul preliminariilor în fiecare grupă se califică la turneul final din Danemarca şi Norvegia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii