Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Amariei a ramas fara echipa

ro

03 Jul, 2010 22:06 1456 Marime text
carmen_amariei.jpg

Componenta naţionalei de handbal feminin a României, Carmen Amariei, a fost anunţată oficial să nu semaiprezinte la reunirea echipei Hypo Viena, din 5 iulie, cu care semnase uncontractpe un an şi că acum va negocia cu alte formaţii, informează Mediafax. 

"Am primit confirmarea oficială să nu mă mai prezint la reunirea echipei. Impresarul meu, care s-a ocupat şi de semnarea contractului cu Hypo Viena, acum două luni, se va ocupa în continuare şi de demersurile care decurg din anunţul noii conduceri de la Viena. Cazul va ajunge probabil la EHF, nu ştiu ce să spun, nu am mai trecut niciodată prin aşa ceva. Pot spune doar că, deşi am semnat un contract valabil cu Hypo Viena acum două luni, acum sunt nevoită să reîncep negocieri cu alte echipe pentru viitorul sezon. Uşa e deschisă pentru toată lumea", a declarat Carmen Amariei, care urma să plece duminică spre Viena, pentru reunirea oficială a echipei de a doua zi.
Managerul formaţiei campioane a Austriei, Gunnar Prokop, şi-a dat demisia din funcţie, în 30 iunie, după 38 de ani de activitate la clubului vienez, motivând neînţelegeri cu membrii conducerii şi sponsorii, în privinţa transferurilor pentru sezonul 2010-2011.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii