Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalist bolivian, depistat pozitiv in preliminariile CM 2010

ro

22 Sep, 2009 11:15 761 Marime text

miguel.jpgFundaşul bolivian Miguel Angel Hoyos a fost depistat pozitiv cu ocazia unui control antidoping efectuat după partida cu Venezuela, disputată pe 6 iunie în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2010, a anunţat federaţia boliviană (FBF), citată de agenţia EFE.

Purtătorul de cuvânt al FBF, Javier Silva, a precizat că rezultatul pozitiv al testului la care a fost supus Hoyos s-a datorat unei injecţii ce conţinea un steroid (dexametazonă), pe care medicul selecţionatei Boliviei i-a făcut-o la finalul partidei, după ce jucătorul a acuzat 'puternice dureri de cap'. Silva a adăugat că a înaintat deja o scrisoare către Confederaţia sud-americană de fotbal (Conmebol) în care a furnizat toate explicaţiile referitoare la acest caz.

Miguel Angel Hoyos (28 ani), jucătorul echipei Bolivar La Paz, a fost deja informat de Conmebol în legătură cu rezultatul controlul antidoping, însă nu a făcut deocamdată niciun comentariu, în timp ce FBF speră să primească un răspuns la scrisoarea sa din partea conducerii Confederaţiei sud-americane de fotbal, adaugă EFE.

Meciul dintre Bolivia şi Venezuela s-a disputat pe stadionul 'Hernando Silas' din capitala boliviană La Paz, în grupa unică sud-americană a preliminariilor CM 2010, fiind câştigat de oaspeţi cu 1-0. Bolivia ocupă în acest moment penultimul loc în clasament şi nu mai are nicio şansă de calificare la turnul final de anul viitor.

AGERPRES

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii